Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Думай перед тем, как сказать что-то, и люди будут доверять тебе"
Страхование

 


Финтех
Хаб МТСБУ запустил первый совместный проект с финтехстартапом
21.08.20

Експертна група МТСБУ, що проводить аналіз запропонованих інноваційних рішень і сервісів, відібрала проект з категорії іншуртех «Мій поліс» – мобільний застосунок, який може використовуватись при ДТП для оформлення електронного європротоколу. Крім того, застосунок дає можливість перевести в електронний вигляд паперовий поліс.

«Нашим проектним офісом і експертною групою з відбору найкращих стартапів був визнаний переможцем першого відбору стартап молодих програмістів «Мій поліс», готове рішення для смартфонів iOS і Android
материалы в тему:
з функцією електронного європротоколу та оцифрування паперового полісу. Була проведена експертиза цього програмного продукту і зроблено висновок про його повну придатність для практичного застосування. Чудова ідея, яка дозволить спростити заповнення європротоколу та поступово позбавлятися від паперових бланків», – прокоментував Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко.

В ході спільної роботи стартапу і Бюро було проведено тестування взаємодії застосунку та ЦБД МТСБУ стосовно його безперебійної роботи.

Найближчим часом МТСБУ проведене інформаційну кампанію для популяризації проекту «Мій поліс» серед страховиків та автовласників. Зокрема, з цією метою буде зроблений та поширений в інформаційному просторі відеоролик, де наочно показано, як задіяти функції застосунку. «Ми відзняли на відео наші власні спроби користування застосунком, і можемо засвідчити, що співробітники МТСБУ перевірили власноруч: «Мій поліс» зрозумілий та зручний у використанні», - розповідає Анна Коритіна, фахівець із зв'язків з громадськістю Бюро.

Володимир Шевченко додав: «Ми чекаємо на нові звернення від стартапів, які хочуть активно приєднатись до процесу інноваційного розвитку сфери страхування. Сучасний іншуртех має багато напрямків, від інтегрованих платформ, інтернету речей до рішень, що допомагають автоматично запобігати страховому шахрайству та інструментів поведінкової аналітики. Ми зацікавлені, щоб до хабу долучались проекти різних напрямків задля всебічної діджитальної трансформації галузі».


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.