Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Проб не бывает, собирайте все ваши силы и делайте"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в Форуме энергоэффективного партнерства
03.05.18

27 квітня 2018 року у КВЦ «Парковий» Держенергоефективності провело головну подію року у сфері енергоефективності –  IV Форум енергоефективного партнерства’18 «ЕСКО: Успіхи та перспективи. Нові механізми сталого фінансування енергоефективності місцевих громад».

«Україна до 2020 року має скоротити до 9% споживання первинної енергії. Щодо використання відновлювальних джерел енергії (ВДЕ), на сьогодні країна використовує лише 2,6% і за 2 роки Уряд планує збільшити цю цифру до 11%. У той же час, Європа поставила собі завдання до 2030 року збільшити до 27% ВДЕ у кінцевому
материалы в тему:
енергоспоживанні, і це є світовим трендом. Тому зменшення енергоспоживання і розвиток відновлювальних джерел енергії – це наші зобов’язання, які імплементують Україну в європейський простір і наближують до енергонезалежності», — зазначив Віце-прем’єр-міністр України–Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. За його словами, кожен відсоток зменшення споживання по енергоносіях – це додаткові технології, робочі місця, зменшення валютного навантаження на бюджет країни і впровадження якісного сервісу.

Розуміючи актуальність теми споживання первинної енергії в усьому світі та в Україні, Ліга страхових організацій України багато уваги приділяє роботі з цього питання. Минулого року Ліга страхових організацій України провела ряд офіційних зустрічей з Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України щодо обговорення питання залучення страхових компаній до розвитку сфери відновлюваних технологій та виступила інформаційним партнером Тижня альтернативної енергетики «Alternative Energy Week». На думку Президента Ліги страхових організацій України Олександра Філонюка, в усьому світі проблеми енергонезалежності держави, реформи в сфері енергоефективності та енергетики є пріоритетними для національної безпеки країни, і лише ретельне вивчення  досвіду Європейських партнерів дасть можливість ознайомитися з усіма сферами ринку відновлюваної енергетики, та зрозуміти перспективи цього бізнесу для страхового ринку України.

Участь у відкритті Форуму взяли Геннадій ЗУБКО, Віце-прем’єр-міністр України–Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України; Остап СЕМЕРАК — Міністр екології та природних ресурсів України; Максим НЕФЬОДОВ, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України; Сергій САВЧУК, Голова Держенергоефективності; Віктор ГАЛАСЮК, Голова Комітету ВРУ з питань промислової політики та підприємництва;      Олександр ДОМБРОВСЬКИЙ, в.о. Голови Комітету ВРУ з питань ПЕК, ядерної політики та ядерної безпеки; Блерта ЧЕЛА, заступник директора ПРООН в Україні; Торстен ВЕЛЛЕРТ, керівник підгрупи «Енергетика та екологія» Групи Європейської Комісії з підтримки України та ін. Лігу страхових організацій України на заході представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.