Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Победители знают, что их таланты гарантируют им место под солнцем"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в IV Международной конференции "Страховой рынок Украины на пути евроинтеграции"
18.04.18

17 квітня 2018 року у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» (м. Київ) відбулась ІV Міжнародна науково-практична конференція «Страховий ринок України на шляху євроінтеграції».

материалы в тему:
Протягом багатьох років Ліга страхових організацій України активно підтримує проведення Міжнародних науково-практичних конференцій та успішно співпрацює з профільними вищими навчальними закладами України. «Співпраця ЛСОУ та КНЕУ імені Вадима Гетьмана – прекрасна можливість для максимальної інтеграції практичного досвіду страхових компаній України в навчальний процес якісної підготовки нових кадрів», — вважає Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

Про вплив макроекономічного середовища та тенденції розвитку страхового ринку України розповів віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов. У своїй доповіді С.Тарасов зазначив, що розвиток галузі страхування значно залежить від розвитку економіки і від макроекономічних факторів. З іншого боку – діяльність страхових організацій, як безпосередньо страхова, так і інвестиційна, може суттєво сприяти розвитку економіки. «Важливо на всіх рівнях сприяти формуванню, ефективному використовуванню і спрямуванню коштів, що акумулюються, в реальний сектор економіки», — вважає Сергій Тарасов.

Серед тематичних напрямів роботи конференції — сучасні тенденції розвитку світового ринку страхування та їх вплив на страхові ринки країн з трансформаційними економіками; перспективні напрями розвитку національних страхових ринків в епоху цифрових технологій; державне регулювання ринків фінансових послуг у контексті глобалізаційних проявів: досвід України та зарубіжних країн; роль страхування в стабілізації національної економіки та забезпеченні соціального захисту громадян. Також було розглянуто питання трансформації систем соціального захисту населення в сучасному світі; сучасні виклики та інноваційні напрями розвитку страхування та ризик-менеджменту; підвищення ефективності управління бізнес-процесами страхових компаній та поліпшення якості наукового та кадрового забезпечення страхової галузі в сучасних умовах.

Мета конференції: професійне обговорення актуальних питань розвитку страхового ринку України в умовах економічної нестабільності та в контексті приєднання України до асоціації з ЄС, обмін думками щодо перспектив розвитку окремих сегментів страхового ринку, пошук і розроблення практичних рекомендацій щодо вирішення нагальних проблем вітчизняних страхових компаній та інших учасників страхового ринку, а також впровадження інновацій в їх діяльність.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

В роботі конференції взяли участь представники науки, бізнесу, органів державної влади та управління. Лігу страхових організацій України на заході представили Президент ЛСОУ Олександр Філонюк та віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.