Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Бедность – не смерть от голода, а жизнь в серой повседневности"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в Open Economic Forum "Масштабы и схемы теневой экономики"
06.11.17

3 листопада 2017 року в Торгово-промисловій палаті відбувся Open Economic Forum «Масштаби та схеми тіньової економіки».

«Тіньова економіка вбиває здорову конкуренцію на ринку, а як наслідок — тягне за собою вищі ціни на товари та погіршення різних сфер економіки», — наголосив міністр фінансів Олександр Данилюк. Він наголосив, що «зараз досить часто можна почути, що «тінь» позиціонується зі сторони вигоди для людей, що нібито це дешевше, але насправді тінь — це дорожче. Так, дещо ви можете купити дешевше, але тоді ви отримаєте нижчу якість освіти чи охорони здоров’я».

На
материалы в тему:
Форумі було представлено висновки кількох досліджень, у яких аналізуються найбільш актуальні для України інструменти ухилення від сплати податків та агресивного податкового планування, оцінюється їхній розмір, наявні обмеження для застосування, наслідки та перспективи і способи подолання. Учасники розглянули презентацію дослідження «Порівняльний аналіз фіскального ефекту від застосування інструментів ухилення/уникнення оподаткування в Україні, обговорили основні схеми незаконного ввезення товарів в Україну — причини та умови, шляхи подолання цих проблем та сільське господарство як локомотив тіньової і легальної економіки.

Учасники дискусії зазначили, що без швидких реформ в економіці, системі оподаткування та митниці, які наповнять бюджет держави, решта реформ можуть просто не відбутися, та спробували дійти спільної позиції щодо заходів по зменшенню дискреції, регуляторних бар’єрів та створення економічних умов для зменшення тіньової економіки.

Форум покликаний у публічній дискусії, за участі представників влади, представників бізнес-об‘єднань та експертного середовища обговорити та знайти оптимальні шляхи до подолання схем по ухилянню від сплати податків.

Серед організаторів заходу — Коаліція «За детінізацію економіки», Платформа «Податки для економічної свободи», Коаліція «За ліберальну податкову реформу», Всеукраїнська аграрна рада, Аналітичний центр CASE-Ukraine, Інститут соціально-економічної трансформації, Kesarev Consulting. Партнерами виступили Американська торгівельна палата, Європейська бізнес асоціація, Торгово-промислова палата, Міжнародний інститут менеджменту. Захід проводився за комунікаційної підтримки Реанімаційного Пакету Реформ. Лігу страхових організацій на заході представили Президент організації Олександр Філонюк та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.