Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Лучше плохо начинать, чем хорошо бездействовать"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в заседании круглого стола IFC
26.10.18

24 жовтня 2018 року у Міністерстві аграрної політики та продовольства України Проект «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії», що здійснюється Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC, Група Світового банку), провів засідання круглого столу на тему: «Результати аналізу ринку агрострахування в Україні у 2018 андерайтинговому році».

Основна мета круглого столу – надати можливість усім учасникам ринку агрострахування  в Україні ознайомитись з інформацією щодо страхових виплат, здійснених страховими компаніями у 2018 андерайтинговому році та даними щодо
материалы в тему:
договорів страхування сільськогосподарської продукції укладених на 2018 андерайтинговий рік.

Відкрила захід та виступила модератором заходу експерт з агрострахування Проекту «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» Наталія Герасименко. Баграт Ахіджанов, директор департаменту фінансів Міністерства аграрної політики та продовольства України, розповів про роль агрострахування в аграрному секторі та планах галузі на майбутнє, наголосивши, що ми маємо позбутися недовіри з боку фермерських господарств. Андрій Заріпов, координатор напрямку  агрострахування Проекту «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії», привітав учасників заходу та відзначив високу якість страхових продуктів та сервісу українських страховиків. Олег Кравчук, спеціаліст по роботі з даними Проекту «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії», презентував онлайн-ресурс з агрострахування та запросив учасників круглого столу, експертів галузі, долучатися до проекту.

Володимир Щур, представник Міністерства аграрної політики та продовольства України, презентував результати дослідження ринку страхування сільськогосподарської продукції у 2018 році та озвучив загальні тенденції ринку агрострахування у 2005-2018 роках, подякувавши страховикам за надані дані. Вперше, починаючи з 2009 року, обсяг застрахованої площі значно зріс на понад 30% порівняно з минулим роком, досягнувши 974 тис. га. Кількість договорів зросла на 248, та склала 1205 договорів, серед яких 28,5% припадає на СК «ПЗУ Україна». Зібрані страхові премії у порівнянні з показником 2017 року показали незначне зростання на 2,2%  до 208,8 млн. грн. У той же час виплати зменшились на 42% до 5,8 млн. грн., при рівні виплат 2,8%.

Інформація була зібрана та опрацьована співробітниками Сектору агрострахування Мінагрополітики за підтримки Проекту IFC «Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії».

Лігу страхових організацій України на заході представили віце-президент організації Романа Навальківська та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.