Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Проблемы и тяжелое положение не смогут остановить нас, если мы уже в движении"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в заседании круглого стола ТПП Украины
24.04.18

24 квітня 2018 року в Київській ТПП України відбулось засідання круглого столу «Основні напрямки і проблеми забезпечення кібербезпеки України».

Відкрив роботу заходу та виступив модератором Володимир Коляденко, Голова Комітету з електронних комунікацій, голова Антикризового Центру кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України.

З нормами Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» та іншими нормативно-правовими актами з питань забезпечення кібербезпеки як основи формування державної політики забезпечення кібербезпеки в Україні учасників круглого
материалы в тему:
столу ознайомив Олександр Миколайович Чаузов, Перший заступник Голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України. Про державно-приватна взаємодію, ініціативи бізнесу, широку співпрацю з громадянським суспільством у сфері кібербезпеки та кіберзахисту, основні напрямки і світовий досвід розповів Віктор Васильович Онопріенко, директор Інституту інформаційних технологій.

Президент ЛСОУ Олександр Філонюк зазначив, що Ліга страхових організацій України та ТПП України мають багаторічний досвід співпраці, і питання підвищенні рівня інформаційної та кібербезпеки страховиків, а також упередження кіберзагроз та мінімізації наслідків кібератак, у тому числі шляхом кіберстрахування, з часом набувають все більшої актуальності.

Під час роботи круглого столу було проведено широку дискусію за участю представників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, провідних вітчизняних експертів, представників приватного сектору та громадянського суспільства щодо шляхів реалізації положень Закону «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України», а саме розглянуто питання щодо національної системи кібербезпеки як сукупності суб’єктів забезпечення кібербезпеки; налагодження співробітництва між суб’єктами забезпечення кіберзахисту критичної інфраструктури, розвитку державно-приватного партнерства у запобіганні кіберзагрозам; критеріїв та порядку віднесення об’єктів до об’єктів критичної інфраструктури; створення системи своєчасного виявлення, запобігання та нейтралізації кіберзагроз. Також розглянуті питання щодо створення нормативно-правової та термінологічної бази, сумісність з відповідними стандартами Європейського Союзу; партнерства та координації команд реагування на комп’ютерні надзвичайні події. Учасники обговорили вимоги і порядок проведення незалежного аудиту інформаційної безпеки на об’єктах критичної інфраструктури, а також питання підвищення цифрової грамотності громадян та культури безпекового поводження в кіберпросторі.

Лігу страхових організацій України на заході представили Президент ЛСОУ Олександр Філонюк та віце-президент ЛСОУ Сергій Тарасов.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.