Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Проб не бывает, собирайте все ваши силы и делайте"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие во II Форуме по реструктуризации и банкротству
30.03.17

29 березня 2017 року у в Premier Palace Hotel почав свою роботу II Форум з реструктуризації та банкрутства, організований газетою «Юридична практика». Перша панельна дискусія була присвячена темі розвитку інституту неспроможності в Україні.

Проблемні аспекти гарантування виконання страховими компаніями України своїх зобов’язань розкрив Сергій Тарасов, директор департаменту нормативно-правового та аналітичного забезпечення Ліги страхових організацій України.

Експерт ЛСОУ розповів про законодавчі та економічні основи діяльності страхових компаній, механізми гарантування
материалы в тему:
виконання зобов’язань за договорами страхування та акцентував увагу учасників форуму на необхідних законодавчих змінах, звернувши увагу, що процедура банкрутства страхових компаній не врегульована з точки зору належного рівня захисту прав споживачів.

Серед основних напрямів підвищення надійності страхових компаній Сергій Тарасов назвав вдосконалення державного регулювання і нагляду, підвищення капіталізації, покращення якості активів страховиків, а також вдосконалення стандартів якості корпоративного управління і підвищення ролі об’єднань та саморегульованих організацій. «Необхідно координувати зусилля, наполегливо створювати умови і стимули для запобігання та упередження виникнення неплатоспроможності страхових організацій. Це допоможе зберегти довіру і дасть поштовх до реалізації потужного потенціалу галузі страхування для економіки держави», — вважає Сергій Тарасов.

Учасники та спікери Форуму обговорили основні тренди у сфері банкрутства в Україні та зазначили, що в усьому світі банкрутство — є стимулюючим фактором зростання економіки, очищення ринку від недієздатних учасників, який створює умови для відновлення бізнесу і допомагає здійснити справедливий розподіл коштів між кредиторами боржника. Проте в Україні основна мета банкрутства — задоволення прав кредиторів, надання суду і арбітражним керуючим можливості для швидкого ефективного вирішення справ.

Також в рамках Форуму проходять сесії на теми «Супровід процедур банкрутства», «Фінансова реструктуризація», «Реалізація майна в процедурі банкрутства», «Банкрутство банків», і баттл-обговорення «Баланс інтересів кредиторів і боржників у процедурах банкрутства».

Серед учасників II Форуму з реструктуризації і банкрутства — представники Міністерства юстиції України, юристи провідних юридичних фірм, банків, страхових організацій, власники бізнесу та інші експерти. Лігу страхових організацій України представили директор департаменту нормативно-правового та аналітичного забезпечення ЛСОУ Сергій Тарасов та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.