Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Не игнорируй маленькие деньги, они приведут тебя к большим деньгам"
Страхование

 


Медицинское страхование
ЛСОУ провела заседание Комитета по вопросам медицинского страхования
02.03.17

1 березня 2017 року Ліга страхових організацій України провела засідання Комітету ЛСОУ з питань медичного страхування за участі члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Олександра Залєтова.

Відкрив засідання Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який ознайомив присутніх з ініціативами ЛСОУ та поточною ситуацією у сфері медичного страхування: впровадженням обов’язкового виду та розвитком добровільного. Олександр Філонюк зазначив, що питання впровадження обов’язкового
материалы в тему:
медичного страхування активно обговорювалось в рамках XIIІ Міжнародної Карпатської страхової конференції та рішення щодо сприяння прийняттю законопроекту №4981 відображене в Резолюції Конференції від 11 лютого 2017 року. «Зрозуміло, що ефективному впровадженню обов’язкового та розвитку добровільного медичного страхування передує ряд необхідних кроків в процесі реформування системи охорони здоров’я, зокрема, це впровадження стандартів медичної допомоги, клінічних протоколів та медико-економічних стандартів, встановлення вартості медичних послуг, про які ми вже говоримо не один десяток років», — наголосив Президент ЛСОУ.

Олександр Залєтов ознайомив учасників засідання з баченням розвитку ДМС Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та наголосив, що реформи розпочинаються з кожного з нас з вами, звернувши увагу присутніх на своєчасне та повне подання інформації в Нацкомфінпослуг.

Учасники Комітету ЛСОУ розглянули питання про проект Закону України №4981 від 14.07.2016 р. “Про загальнообов’язкове соціальне медичне страхування в Україні” та обмінялися думками щодо подальшого розвитку медичного страхування в Україні. На переконання учасників засідання, система почне працювати лише за умови активної участі у цьому процесі держави та страховиків, при цьому одночасно з реформуванням існуючої системи охорони здоров’я.

Також було розглянуто план діяльності Комітету ЛСОУ з питань медичного страхування на 2017 рік. За результатами обговорення документ має бути доопрацьований з урахуванням озвучених пропозицій та зауважень.

Учасники вирішили продовжити роботу щодо супроводу законопроекту №4981, підсилити співпрацю з профільними Комітетами Верховної Ради України, Міністерством охорони здоров’я, Кабінетом Міністрів України, брати більш активну участь у роботі профільних громадських та міжнародних організацій, позиціонуючи досвід роботи ДМС за останні роки. Також було запропоновано опрацювати і систематизувати досвід пілотних проектів щодо впровадження добровільного медичного страхування у різних областях України з урахуванням проблем координації таких проектів на державному рівні. Окрему увагу учасники Комітету ЛСОУ запропонували приділити питанню популяризації можливостей добровільного медичного страхування серед населення.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.