Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Цели должны быть ясными, простыми и записанными на бумаге. Если они не записаны на бумаге и их каждый день пересматриваешь - это не цели. Это пожелания" Роберт Кийосаки
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ считает приоритетным участие страхового рынка в пенсионной реформе
21.07.17

20 липня 2017 року відбувся круглий стіл на тему: «Що заважає впровадженню другого (накопичувального) рівня пенсійної реформи? Міфи та реалії». Організатором заходу виступила група ICU.

Учасники обговорили готовність суспільства та бізнесу до впровадження другого (накопичувального) рівня пенсійної системи, наявність інструментів для інвестування, роль держави у накопичувальному рівні та механізми захисту пенсійних заощаджень.

Григорій Овчаренко, директор, глава підрозділу з управління локальними активами групи ICU, член Ради УАІБ, зазначив, що немає ніяких перешкод до
материалы в тему:
запровадження другого (накопичувального) рівня пенсійної системи.

Віталій Мельничук, головний експерт Реанімаційного пакету реформ з питань пенсійного забезпечення, і Олександр Ткач, директор компанії «Пенсійно-актуарний консультант», експерт Реанімаційного пакету реформ з питань пенсійного забезпечення, у своїх виступах обґрунтували необхідність впровадженню другого (накопичувального) рівня пенсійної системи. Тарас Козак, президент Інвестиційної Групи «УНІВЕР», координатор Громадської платформи «Нова Країна», звернув увагу, що накопичення пенсійних коштів повинно бути можливим не лише у пенсійних фондах, а й у страхових компаніях, на банківських пенсійних рахунках та шляхом самостійного прийняття рішень і інвестування за допомогою індивідуальних пенсійних рахунків. Участь у круглому столі також взяли Наталія Веселова, народний депутат України, Олександр Панченко, член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, експерти з питань пенсійного забезпечення.

Лігу страхових організацій України на заході представив віце-президент організації Сергій Тарасов. Він зауважив, що ЛСОУ розглядає питання пенсійної реформи та участь у цих процесах страхового ринку як пріоритетні.

«Одним з важливих етапів у процесі підготовки змін є інформування осіб, яких ці зміни стосуються, про намічені перетворення. Саме тому проведення подібних інформаційних заходів є надзвичайно важливим. Впровадження другого (накопичувального) рівня системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування повинно розглядатись як цілісний комплекс заходів, що забезпечить довіру, надійність і збалансованість системи у довгостроковій перспективі», — вважає віце-президент Ліги страхових організацій України Сергій Тарасов.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.