Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Если вы осознаете свои достоинства, то решения будут даваться вам легко"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ стала участником съезда Союза арендаторов и предпринимателей и Ассоциации работодателей коммерческой сферы
16.06.17

12 червня 2017 року в конгрес-центрі «Український Дім» відбувся черговий (об’єднаний) Х з’їзд Спілки орендарів і підприємців України та Асоціації роботодавців торгівлі та комерційної сфери економіки України.

З’їзд відкрив Президент Спілки, Віктор Хмільовський, який виступив із доповіддю «Про стан та перспективи роботи організацій, економічні свободи, регуляторну-податкову політики та спільні дії влади та консолідованого бізнесу щодо відродження національної промисловості, правового захисту та розвитку МСБ – основи детінізації економіки та сталого розвитку країни».

Учасники
материалы в тему:
обговорили стан регуляторно-податкової політики, соціально-економічного розвитку країни, спільні дії влади та бізнесу щодо відродження національної промисловості, питання вдосконалення адміністрування та контролю в царині фіскальної та трудової політики, покращання ділового клімату та правового захисту прав власників, забезпечення прозорої конкуренції та свободи підприємництва, а також вирішили статутні питання Спілки та Асоціації.

З’їзд пройшов за участі ділових асоціацій, роботодавців та представників органів державної влади: Демченко Людмили Дмитрівни, Начальника Головного управління ДФС України; Єрохіна Сергія Аркадійовича, Першого віце-президента СОПУ, Ректора Вищого навчального закладу «Національна академія управління»; Козаченко Леоніда Петровича, Народного депутата України, Голови Ради підприємців при КМУ; Ляпіної Ксенії Михайлівни, Голови Державної регуляторної служби України; Продан Оксани Петрівни, Президента Спілки орендарів і підприємців України.

В роботі З’їзду взяв участь Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який виступив з інформацією щодо проблем бізнес — середовища в Україні і необхідності заходів для його покращення, зокрема запропонував об’єднати зусилля бізнес — асоціацій з тим, щоб був діалог між владою та бізнесом.

Він зазначив, що Ліга страхових організацій України підтримує реформи, що забезпечать країні макроекономічну стабілізацію і економічне зростання. При цьому ЛСОУ завжди виступає за публічне обговорення плану дій та наголошує, що роль громадянського суспільства та громадських професійних організацій у процесі реформ не менш важлива, аніж роль влади.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.