Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Думай, что ты способен на то или иное свершение или думай, что не способен: так или иначе ты окажешься прав." Генри Форд.
Страхование

 


Автострахование
МТСБУ запустило Youtube-канал по автострахованию
15.04.20

У Youtube розпочав роботу корпоративний канал МТСБУ, присвячений питанням автострахування.

Першими сюжетами каналу стали відео-інтерв’ю з генеральним директором Бюро Володимиром Шевченком та з керівниками страхових компаній, що входять до складу Президії Бюро.

материалы в тему:
В інтерв’ю мова йшла про підсумки роботи ринку ОСЦПВ в 2019 р., ключові тенденції та завдання розбудови галузі. Спікери поділились власною позицією щодо модернізації законодавства з ОСЦПВ, вдосконалення корпоративного управління МТСБУ, запровадження заходів для підвищення рівня захисту постраждалих у ДТП.

У планах роботи Youtube каналу МТСБУ – цікаві та корисні сюжети про роботу страховиків і Бюро, інформація щодо інновацій у моторному страхуванні, роз’яснювальні матеріали для споживачів страхових послуг, прямі ефіри з актуальних питань.

Нагадаємо, що МТСБУ вже декілька років представлено в соціальних мережах Facebook-сторінкою, щомісячне охоплення публікацій якої становить понад 100 000 показів. Сторінка є популярним джерелом інформації для представників ЗМІ, страховиків, страхових брокерів та агентів, автовласників та споживачів страхових послуг.

Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко прокоментував:

«Інформаційно-роз’яснювальна робота є дуже важливою для стабільного розвитку ринку ОСЦПВ. Коли страхувальники та постраждалі в ДТП мають чітке уявлення про свої права та обов’язки, отримують відповіді на питання, що їх хвилюють, це всебічно сприяє мінімізації непорозумінь між страховими компаніями і отримувачами виплат, підвищує довіру до страхування як такого, допомагає запровадити у повсякденне життя автовласників нові зручні страхові сервіси, наприклад, електронний поліс та електронний европротокол. Соціальні мережі зараз – найпопулярніший та звичний канал отримання інформації для мільйонів українців, тож ми не могли залишитись осторонь цієї тенденції, оскільки ми прагнемо бути сучасною сервісною організацією. Соціальні мережі дають змогу «прийти додому» до кожного, що має особливе значення зараз, під час карантину у зв’язку з епідемією коронавірусу. Сподіваємось на співпрацю з страховиками ОСЦПВ з розвитку нового каналу комунікацій в соціальних медіа, щоб разом створювати корисний і цікавий контент, який відповідає потребам українських автовласників і тих, хто працює у сфері страхування».


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.