Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Тщеславие, заносчивость, невежество, неуверенность в себе, страх, вина – враги успеха"
Страхование

 


Автострахование
На заседании президиума ЛСОУ рассмотрены проблемы и перспективы развития ОСАГО
09.10.18

4 жовтня 2018 року  відбулося засідання Президії Ліги страхових організацій України. Президент ЛСОУ Олександр Філонюк проінформував присутніх про діяльність Ліги страхових організацій України за звітний період у напрямках нормативно-правового вдосконалення страхового ринку України, захисту інтересів страховиків, подальших планів діяльності ЛСОУ, організаційно-методичної роботи та ін.

Учасники засідання розглянули питання про хід реалізації розпорядження Нацкомфінпослуг від 07.06.2018р. №850 «Про затвердження Положення про
материалы в тему:
обов’язкові критерії і нормативи достатності капіталу та платоспроможності, ліквідності, прибутковості, якості активів та ризиковості операцій страховика».

Презентуючи бачення ЛСОУ, віце-президент організації Сергій Тарасов зазначив, що 27 вересня 2018 року на сайті Нацкомфінпослуг було оприлюднено проект розпорядження Нацкомфінпослуг „Про затвердження Змін до Положення про обов’язкові критерії і нормативи достатності капіталу та платоспроможності, ліквідності, прибутковості, якості активів та ризиковості операцій страховика”. Даний проект розпорядження передбачає, зокрема, визначення нормативного обсягу активів, який необхідний страховику для дотримання нормативу платоспроможності та достатності капіталу, нормативу ризиковості операцій та нормативу якості активів.

В рамках порядку денного члени Президії розглянули питання про стан, проблеми та перспективи розвитку ОСЦПВВНТЗ. Запрошений на засідання Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко детально зупинився на питанні впровадження «Прямого врегулювання» зазначивши, що з 1.12.2016 року діє угода про пряме врегулювання збитків, учасниками якої на сьогодні є 18 страховиків:, з яких 7 – члени ЛСОУ. Також В.Шевченко нагадав присутнім, що 5 вересня 2018 року Верховна Рада України відхилила нову редакцію закону «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів». За прийняття законопроекту в першому читанні проголосували 142 депутати, за повернення на доопрацювання — 191 депутат при необхідному мінімумі в 226 голосів.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.