Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Думай, что ты способен на то или иное свершение или думай, что не способен: так или иначе ты окажешься прав." Генри Форд.
Страхование

 


В Украине
Norsk Solar построит солнечную электростанцию в Украине
18.07.19

Північна екологічна фінансова корпорація (НЕФКО) співфінансує будівництво сонячної електростанції потужністю 9 МВт поблизу Броварів (Київська область). Це перший проект будівництва сонячної електростанції, який буде реалізовано норвезьким забудовником сонячних електростанцій Norsk Solar AS в Україні.

Сонячна електростанція розташована в с. Семиполки і буде збудована на загальній площі 12,6 га. Norsk Solar AS є головним інвестором нової електростанції та працює разом зі своїми партнерами Pro-Energy LLC і Windforce Ltd.

Norsk Solar AS виступить забудовником і оператором
материалы в тему:
електростанції. Очікується, що СЕС почне постачати енергію до електромережі наприкінці 2019 року. Після введення в експлуатацію СЕС щорічно вироблятиме 11 000 МВт електроенергії. Відновлювана енергія забезпечить щорічне скорочення викидів близько 8600 тон СО2.

НЕФКО підписала кредитну угоду на суму 4,35 мільйонів євро. Крім того, співвласники нададуть власний капітал для реалізації проекту загальною сумою 4,35 млн євро.

Власник проекту та основний інвестор, Norsk Solar AS, входить до складу групи Norsk Vind, яка вже ввела в експлуатацію подібні проекти з відновлювальної енергії загальним обсягом 860 МВт. Це другий проект будівництва сонячної електростанції для Norsk Solar AS, після того, як проект сонячної електростанції Gharo Solar 50 МВт в Пакистані досягнув свого фінансового закриття на початку цього року.

«Ми раді, що можемо об’єднати зусилля з НЕФКО для будівництва цієї сонячної електростанції в Україні. За нашими оцінками, протягом наступних декількох десятиліть вона забезпечить понад 5 000 домогосподарств відновлюваною енергією. Місія Norsk Solar полягає у фінансуванні, будівництві та експлуатації сонячних електростанцій по всьому світу, а також зусиллях, спрямованих на створення більш чистого та сталого майбутнього», – каже Ойвінд Вестердал, генеральний директор Norsk Solar AS.

«Як міжнародна фінансова установа з багаторічним досвідом інвестування в Україну, ми дуже раді допомогти норвезькій компанії Norsk Solar інвестувати в Україну та взяти участь у будівництві першої сонячної електростанції в країні», – заявив Амунд Бейтнес, старший менеджер з інвестицій в НЕФКО.

НЕФКО має багаторічний досвід фінансування проектів відновлюваної енергетики в Україні, і це вже п’ятий проект будівництва сонячної електростанції в країні, що буде побудований за рахунок коштів, наданих НЕФКО.

Norsk Solar AS є норвезьким забудовником сонячних електростанцій з довгостроковою стратегією Build-Own-Operate (Будувати-Володіти-Керувати). Компанія є дочірньою компанією групи NV, що належить компанії Norsk Vind (NV), створеній у 1996 році. Група NV має кілька технологічних та енергетичних компаній у своєму портфоліо та підтримує чітку спрямованість на створення стійкої, етичної та чистої енергії в майбутньому.

НЕФКО є міжнародною фінансовою організацією (МФО), створеною у 1990 році п’ятьма країнами Північної Європи – Данією, Фінляндією, Ісландією, Норвегією та Швецією. Вся діяльність НЕФКО спрямована на створення позитивного впливу на клімат та навколишнє середовище у економічно ефективний спосіб. Орієнтуючись на малі та середні проекти з відчутними результатами, НЕФКО надає додаткові ресурси для урядів, учасників спільного фінансування та клієнтів.

За роки існування, NEFCO профінансувала понад 1000 проектів у приватному та державному секторах у різних сферах у 80 країнах, причому основна увага приділялася Східній Європі, Балтійському морю, Арктиці та регіону Баренцового моря.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.