Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Богат тот, кто доволен тем, что у него есть"
Страхование

 


В Украине
Промышленники, предприниматели и работодатели Украины подвели итоги 2018 года и наметили приоритеты на 2019-й
26.12.18

21 грудня 2018 року в приміщенні Державної резиденції відбулось засідання об’єднань промисловців, підприємців і роботодавців України, присвячене підсумкам роботи в 2018  році. На ньому підбили підсумки роботи за рік, що минає, та намітили головні пріоритети на 2019-й. На засіданні страховий ринок України представив Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк.

Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні (СПО) прийняв рішення наполегливо продовжувати діалог з урядовими
материалы в тему:
інституціями та профспілками з реформування промислової політики в Україні, програм збереження трудового потенціалу, модернізації економіки в цілому та вимагати від уряду виконувати закони про соціальне партнерство. Так, напередодні роботодавці вже зверталися до  Прем’єр-міністра В.Гройсмана із закликом вжити термінових заходів з розробки та впровадження стратегії розвитку індустрії, а також програм розвитку національного виробництва. Вони переконані: хоча 2018 рік не став ефективним з точки зору впровадження економічних реформ та росту ВВП, у разі прагматичної роботи всіх соціальних партнерів – роботодавців, уряду і профспілок –  можливо надалі планувати  пожвавлення ділового, інвестиційного  клімату, ріст доходів громадян.

За словами першого заступника голови СПО, голови Об’єднання організацій роботодавців України Анатолія Кінаха, у 2018 році соціальний діалог не був вдалим.  СПО ще раз наголошує на потребі запуску Експортно-кредитного агентства, яке повинно було б запрацювати ще рік тому. Українські виробники, які виходять на зовнішні ринки, вимагають такої підтримки, яка є в усіх розвинених державах світу. Присутні зазначили і потребу в довгострокових стратегій розвитку, конкретних системних  планів на відповідний період, підсиленні ефективності вертикалі виконавчої влади, її  відповідальності за реформаторські перетворення.

«Створення умов для економічного, промислового зростання, покращення якості життя в Україні – це завдання для всіх сторін соціального діалогу. Маємо надію на таку співпрацю в 2019 році. Зі свого боку роботодавці мають продемонструвати справжню єдність і консолідацію, щоб спільними зусиллями відстоювати вірну, державницьку по суті позицію перед соціальними партнерами і домагатися прийняття позитивних для економіки і підприємництва рішень», –  підсумували роботодавці.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.