Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Люди представляют себя жертвой и находят себе оправдания"
Страхование

 


Страховые компании
СК "Брокбизнес" стала страховым партнером Автомобильной федерации Украины
25.05.17

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» та Громадська організація «Автомобільна Федерація України» (ФАУ), національна спортивна федерація з автомобільного спорту, член Міжнародної автомобільної федерації (FIA), домовилися про плідну взаємодію та підписали договір про співпрацю в забезпеченні комплексної страхової підтримки автомобільного спорту.

ФАУ взяла до уваги досвід роботи Компанії з іншими спортивними організаціями, де Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» неодноразово виступала страховим партнером на різних спортивних заходах і
материалы в тему:
зарекомендувала себе як надійний і відповідальний партнер, який надає повний спектр якісних страхових послуг автомобілістам и автоспортсменам.

В свою чергу Компанія забезпечуватиме належний страховий захист всіх змагань з автомобільного спорту, які проводить ФАУ, та надаватиме всім членам ФАУ доступ до всього спектру якісних страхових продуктів за спеціальними умовами.

Сторони сприятимуть поширенню інформації про діяльність ФАУ та Компанії та братимуть участь у «Акції FIA за безпеку дорожнього руху» та пропагуванні «10 Золотих Правил FIA». Реалізація спільних соціальних заходів буде орієнтуватися на дотримані правил безпеки дорожнього руху і запобіганні негативних наслідків.

Будьте уважними до всіх учасників дорожнього руху, бо від цього залежить не лише ваше житті, а й життя оточуючих.

Автомобільна Федерація України (FAU) - громадська організація, заснована 2 липня 1992 року. Національна спортивна федерація з автомобільного спорту, уповноважений член Міжнародної автомобільної федерації (FIA), суб’єкт Олімпійського руху, згідно з договором має виключне право на проведення на території України офіційних змагань з автомобільного спорту. Об'єднує громадян, які здійснюють діяльність в сфері автомобільного транспорту, спорту та туризму, відстоює їх права та інтереси відповідно до напрямів діяльності FAU. Щорічно проводить до 200 різноманітних змагань з автомобільного спорту та інших автомобільних заходів.

Страхова компанія «БРОКБІЗНЕС» - українська компанія національного масштабу працює на страховому ринку України з грудня 1993 року. Основним акціонером є ПАТ «ЗНКІФ «Каскад-Інвест» (Україна) - 50%, інші 50% належать юридичним особам-нерезидентам.

Є офіційним страховим партнером Федерації футболу України, Федерації фехтування України, Федерації баскетболу України, Федерації кікбоксінгу України «ВАКО», ДЮФЛУ, ВГО «Національна федерація самбо України», ФК «Черкаський Дніпро»,ФК «Карпати».


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.