Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Победитель не цепляется за положение, которым он не доволен"
Страхование

 


За рубежом
UNIQA Insurance Group покупает дочерние компании AXA в Польше, Чехии и Словакии
12.02.20

Результатом придбання стануть 5 мільйонів нових клієнтів і 800 мільйонів євро додаткових премій. Вартість покупки складає близько 1 млрд. євро

П’ять мільйонів клієнтів,  2 100 співробітників і 800 мільйонів євро страхових премій − це ключові параметри компаній французької групи AXA в Польщі, Чехії і Словаччини, які набуває UNIQA Insurance Group, за умови юридичного підтвердження. Цілями придбання є ризикові компанії і компанії зі страхування життя, інвестиційні компанії, пенсійні фонди та сервісні компанії групи AXA в цих трьох країнах. Вартість придбання становить
материалы в тему:
близько 1 млрд. євро.

UNIQA Insurance Group має майже 20-річний досвід роботи на страхових ринках Польщі, Чехії та Словаччини. Коли в 2011 році була представлена програма довгострокової стратегії UNIQA 2.0, яка буде діяти до середини 2020 року, компанія визначила країни Центральної та Східної Європи як другий основний ринок − після Австрії. Група працює під брендом UNIQA в усіх країнах, крім Росії.

В останні кілька років економіка Польщі, Чехії і Словаччини показала хороші результати. З огляду на те,  що в останнє десятиліття темпи зростання становили в середньому 3%, валовий внутрішній продукт цих країн значно перевершує показники Австрії (1,6%). «Наш аналіз показує, що зростання продовжиться і в довгостроковій перспективі збереже значно вищий темп, ніж в Австрії. Таким чином, ці придбання є інвестиції в наш  стійкий та сталий розвиток»,  − сказав Брандштеттер. Беручи до уваги, що в наступному році австрійський страховий ринок повинен вирости на 1,5%, прогнозні очікування для ринків Польщі, Чехії і Словаччини значно вище − 6,2%, 6,8% і 2,7% відповідно.

В даний час, UNIQA Insurance Group є десятою за величиною компанією на страховому ринку Польщі з 1,5 мільйонами клієнтів, шостою в Чехії з 800 000 клієнтів і четвертою в Словаччині з 500 000 клієнтів. Зі свого боку, AXA додасть 3,2 мільйона клієнтів у Польщі, 800 000 на Чехії і 750 000 в Словаччині, що зробить UNIQA номером п’ять у Польщі та Чехії, і четвертою в Словаччині відповідно. «Ми значно покращимо наші позиції на кожному з цих страхових ринків», − сказав Андреас Брандштеттер.

Завершення операції залежить від всіх необхідних дозволів регулюючих органів. Консультаційний супровід угоди здійснювався HSBC. Команду HSBC очолювали Грем Льюїс, Ульріх Геріке, Шашанке Бхалла і Паскаль Ерлер».


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.