Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Ты можешь начинать всю жизнь, но начало - это когда ты начинаешь действовать"
Страхование

 


Конференция
В Киеве обговорили цифровые решения для страховщиков и банков: интернет-страхование, продажи, автоматизация
27.04.18

25 квітня 2018 року у офісі «МАЙКРОСОФТ УКРАЇНА» відбулась III Міжнародна конференція «Цифрові рішення для страхових компаній та банків: Інтернет-Страхування, продажі, автоматизація, кібербезпека, цифровий маркетинг — 2018». Організатор заходу — Міжнародний фінансовий клуб «БАНКІР» в партнерстві з ЛСОУ та членами клубу, авторитетними експертами галузі.

Президент ЛСОУ Олександр Філонюк привітав учасників конференції та виступив модератором секції «Європейський досвід цифрового банкингу та страхування. Цифрова стратегія».
материалы в тему:
Він наголосив, що українські страховики бачать перспективи розвитку галузі і шукають нові джерела розвитку. «Подальше зростання страхового бізнесу неможливе без використання європейського досвіду, практики цифрового страхування та цифрового маркетингу для підвищення ефективності продажів, кращих практик побудови відділу продажів, автоматизації страхових компаній, побудови системи інформаційної безпеки та боротьби з шахрайством та багатьох інших питань, які сьогодні озвучують наші експерти і учасники», — вважає О.Філонюк.

Сергій Тарасов, віце-президент ЛСОУ, розкрив тему електронного страхування — тенденції його розвитку та ризиків. «Цифрові технології здатні значно розширити способи взаємодії з клієнтами та допомогти у пошуку нових джерел доходу. Шлях інноваційної діяльності є надзвичайно цікавим, але водночас і складним, і відповідальним. Для досягнення успіху організаціям доцільно приділяти значну увагу вибору, обґрунтуванню та розробці стратегії змін в організації, процесам управління організаційними змінами, щоб вчасно реагувати на зміни зовнішнього і внутрішнього середовища, процесам управління знаннями, а також постійному підвищенню рівня інформаційної безпеки», — зазначив під час виступу Сергій Тарасов.

В рамках роботи секції Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко розповів про МТСБУ як лідера цифрових інновацій на страховому ринку України. Юрій Прозоров, президент Українського товариства фінансових аналітиків, представив два підходи до цифрових активів в Україні. Завершила роботу секції доповідь Олексія Турівного, керівника бізнесу небанківських продуктів ПриватБанку «Друга парадигма банківського страхування».

Також учасники розглянули цифровий маркетинг в страхуванні для підвищення ефективності продаж, найкращі практики побудови відділу продажів, бізнес — стратегії управління страховою компанією, автоматизацію страхових компаній — CRM, ERP та менеджмент клієнтів, питання побудови системи інформаційної безпеки та боротьби з фальсифікацією та ін.

Олександр Філонюк подякував організаторам III Міжнародної конференції «Цифрові рішення для страхових компаній, побажав учасникам подальших успіхів та вручив Диплом Ліги страхових організацій України «За значний внесок у розвиток страхування в Україні» Голові Міжнародного фінансового клубу «БАНКИРЪ» Олегу Капралову.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.