Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Чем вы активнее и дальше поднимаетесь, тем с более тяжелыми препятствиями придется бороться"
Страхование

 


В Украине
В Украине заработали новые интерфейсы аукционов "ProZorro.Продажи"
13.01.21

За підтримки програми USAID ІT-фахівці «ProZorro.Продажі» запустили оновлену версію електронної системи торгів, на базі якої запрацювали більш швидкі та зручні інтерфейси аукціонів. Про це повідомляє прес-служба «Прозорро.Продажі».

Нові інтерфейси стали зручнішими, швидшими та ще безпечнішими.

«Наприклад, тепер користувач бачить розклад аукціону: коли змінюється раунд, коли робити ставку тощо. В цілому оновлена версія системи надає більше інформації, завдяки якій можна побудувати якісну аналітику: можна проаналізувати ринок, лоти, точніше визначити релевантні ціни», -
материалы в тему:
розповів начальник IT-відділу інформаційних технологій та телекомунікацій ЕТС Григорій Легенченко.

Оновлення стосуються обох видів аукціонів, що працюють в системі Prozorro.Продажі: класичного англійського та гібридного голландського.

Новий інтерфейс доповнює максимальну конкуренцію та прозорість для продажу державного майна, спрощуючи використання системи та дозволяючи проводити глибший аналіз даних.

Ще одним бонусом стало те, що відтепер маркетплейси отримали можливість оформлювати кабінет торгів відповідно до своїх потреб.

«Оновлення системи дозволило маркетплейсам, які до нас підключені, розробляти власні інтерфейси під свої потреби. В першу чергу це зручно тим, хто купує більш-менш однорідну продукцію. Допомагає врахувати особливості лотів, які купують через той чи інший майданчик. Така можливість з’явилась зовсім нещодавно і уже сім майданчиків скористалися цією пропозицію», - зазначив Григорій Легенченко.

За два тижні роботи оновленої Prozorro.Продажі уже відбулось 165 успішних аукціонів, наразі це продаж необробленої деревини, на загальну суму майже 35 млн грн.

Prozorro.Продажі – дворівнева електронна торгова система, розроблена провідними українськими ІТ-фахівцями. На сьогодні до ЕТС підключено 40 маркетплейсів, які забезпечуються велику кількість учасників та конкуренцію на торгах.

Через Prozorro.Продажі уже реалізовано майна на 34 млрд грн, участь в аукціонах взяли понад 22,5 тис. учасників. У системі поєднуються державні та приватні торги, завдяки чому потенційні покупці мають більший вибір об'єктів і відповідно – можливостей.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (USAID КЕУ) підтримує стартапи, малі та середні підприємства з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.