Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Жизнь есть сумма всех принятых нами решений"
Страхование

 


Страховые объединения
Вирус Petya.A затронул деятельность примерно 30% страхового рынка - ЛСОУ
21.07.17

19 липня 2017 року у БЦ «CUBIC» Міжнародний Фінансовий Клуб «Банкір» в партнерстві з SMART-IT провів конференцію «Комплексне рішення для автоматизації підприємств».

У конференції взяли участь акціонери та фінансові директори компаній, головні бухгалтери банків та фінансово-кредитних установ, аудиторські та юридичні компанії, керівники IT-компаній та IT-департаментів, експерти та аналітики фінансових та аграрних секторів, представники ділових ЗМІ. Лігу страхових організацій України на заході представила директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.

материалы в тему:
Учасники розглянули кращі альтернативи на українському і на західному ринку в сфері автоматизації підприємств, банків, агропідприємств та питання безпеки бізнесу в частині впровадження та підтримки рішень. Також учасники заходу обговорили типи та методи оцінки наявних ресурсів, ієрархію ризиків, імовірність загроз та компетентність, розглянули проблему оцінювання вартості втрачених в результаті кібератаки 27 червня 2017 р. даних, вартість відновлення цієї інформації та пов’язані з цим репутаційні ризики.

Ситуацію на страховому ринку України озвучила директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова. Вона зазначила, що через вразливості операційної системи вірус швидко поширювався і блокував роботу страхових компаній. За даними Ліги страхових організацій України, вірус зачепив діяльність приблизно 30% страхового ринку. «В таких умовах питання інформаційної безпеки і захисту даних страхових компаній виходять на перший план. Ліга страхових організацій України готова інформувати страховиків-членів Ліги про нові комплексні рішення для бізнесу, що дозволяють вирішити та попередити ці проблеми», — зазначила І.Денисова.

Головна мета конференції — обмін досвідом, вироблення практичних рекомендацій, обговорення шляхів підвищення ефективності нових можливостей і актуальних трендів в області автоматизації, безпеки, он-лайн продажів і маркетингу.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.