Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Нужно учиться на критике, но не сдаваться из-за нее"
Страхование

 


Конференция
XIII Международная Карпатская страховая конференция завершила свою работу
13.02.17

XIIІ Міжнародна Карпатська страхова конференція, що проходила з 8 по 11 лютого 2017 року, завершила свою роботу. Організаторами конференції виступили Ліга страхових організацій України та Центр бізнес-стратегій «Перспектива».

10 лютого, на другий день роботи страхової конференції, розпочала дискусія «СОЦІАЛЬНО-ЗНАЧИМІ ВИДИ СТРАХУВАННЯ – СТАН І ПОТЕНЦІЙНІ МОЖЛИВОСТІ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА», де до обговорення пропонувались питання: політика держави в сфері соціально-економічних відносин в суспільстві; реформування системи охорони здоров’я і страхування; основні тези та принципи
материалы в тему:
законопроекту про ОМС; експертні оцінки міжнародного досвіду медичного страхування; туристичне страхування і його значення для подорожуючих; накопичувальні види страхування в країнах Європейського Союзу; корпоративний лайф та страхова свідомість; захист інтересів споживача та ін.

Серед спікерів — Василь Попович, доктор медичних наук, професор, завідуючий кафедри Івано-Франківського Національного медичного Університету; Антон Кіяшко, Генеральний Директор СК «Нафтагазстрах»; Галина Ким, Голова комітету ЛСОУ з питань туристичного страхування, Директор СК «Укрфінстрах»; Олександр Завада, виконавчий директор НАСК «Оранта»; Олександр Залєтов, Член Нацкомфінпослуг; Ольга Гурбич, Член Нацкомфінпослуг.

Також в дискусії взяли участь Олена Пантова, Генеральний Директор СК «АСКА-Життя»; Інна Бєлянська, директор департаменту індивідуальних продажів, член Правління ПрАТ «МетЛайф»; Ірина Куярова, директор Страхового агентства ТОВ Омета-Шанс»; Олег Паращак, керівник медіахолдингу «Insurance TOP», «Форіншурер» і «Страхова справа»; Григорій Овчаренко, Генеральний директор Інвестиційної компанії ICU та інші експерти галузі.

Завершила роботу Форуму дискусія «МАКРОЕКОНОМІЧНІ ТА ГЕОПОЛІТИЧНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА ТА ЙОГО МАЙБУТНЄ. НОВІ ВИКЛИКИ ТА ГОРИЗОНТИ РОЗВИТКУ», серед тем якої — огляд політичних, соціально-економічних та демографічних процесів, їх вплив на суспільство в цілому та стан фінансових ринків зокрема.

Модераторами та спікерами дискусії виступили: Валерій Суксін, директор компанії «Плюс Вибір»; Сергій Кораблін, заступник директора Інституту економіки та прогнозування Національної академії наук України, доктор економічних наук; Андрій Новак, Голова Комітету економістів України; Ілля Шутак, доктор юридичних наук, професор Івано-Франківського університету права ім. Короля Данила Галицького, практичний психолог, дійсний член Академії енергетики України, Голова Спостережної ради і власник компанії «Памібро»; Едвард Дубінський, Співзасновник Американської фінансово-інвестиційної академії (США) та ін.

Карпатська страхова конференція – це значна подія, яка дозволяє професійно та об’єктивно обговорити стан страхування в України, в тому числі у співставленні до світових ринків, визначити основні проблеми, що впливають на нього, окреслити прогнози подальшого розвитку. На думку учасників Конференції, тематика та рівень спікерів заходу ще раз підтверджуюсь високий рівень, професіоналізм та актуальність щорічних зимових зустрічей на Міжнародній Карпатській страховій конференції.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.