Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Перенимай зарекомендовавший себя опыт"
Финансы

 


Интересное в мире

НБУ презентовал серию видеороликов про украинскую гривну: история и современные банкноты
13.04.17

Національний банк за підтримки Агентства з міжнародного розвитку USAID презентує просвітницьку кампанію, що направлена на усвідомлення історичності та виховання поваги до національної грошової одиниці України – гривні. У рамках проекту створено титульний ролик "Гривня - наш символ!", 9 графічних роликів-розповідей про кожну купюру із номінального ряду української валюти.

Творчим партнером інформаційно-просвітницької ініціативи виступив Український кризовий медіа центр, що вже понад 3 роки допомагає розбудові державних
материалы в тему:
комунікацій в Україні та поліпшенню іміджу країни на глобальній арені.

"Повага до незалежності України – неможлива без усвідомлення історії, у тому числі економічної. З історії України ми багато знаємо про репресії щодо мови, символіки, культури, але не всі усвідомлюємо, що українська гривня так само заборонялася всіма окупаційними щодо України державами. І гривня була одним із перших атрибутів України, який відновлювався разом з іншими елементами незалежності України в періоди відродження української державності. У рамках просвітницької кампанії український глядач зможе прослідкувати як постала і змінювалася гривня, якою була її історія в контексті загальної історії і культури України, і таким чином усвідомити, що національна валюта – це невід’ємний символ Незалежності і державності України. Міжнародна аудиторія проекту матиме можливість прослідкувати тяглість української історії і її визначних моментів через драматичні коди гривні", - розповіла співзасновник УКМЦ Наталя Попович.

Комунікаційна кампанія "Гривня - наш символ!" покликана показати національну валюту в контексті історії і культури України. Ми зазвичай звертаємо увагу лише на історичних особистостей, але у купюрах гривні зашифровано значно більше історичної та культурної інформації.

"Проект реалізовував Український кризовий медіа центр у співпраці з продакшином Світлофорфільм. Режисер - Іван Тимченко, режисер-аніматор Андрій Горлов, а музика спеціально створена братами Гадюкіними. Також велика подяка історикам, текстовим редакторам і співробітникам Музею грошей НБУ за експертну роботу", - розповіла креативний директор проекту Олеся Драшкаба.

Стартовала кампанія разом із заходами до Global Money Week, глобальної навчальної ініціативи, яку щорічно підтримує Національний банк.

"Не дивлячись на те, що в світі збільшується частка безготівкових платежів, саме національна валюта є запорукою суверенітету і процвітання країни. Гривня – давня грошова одиниця із багатою історією, якою ми справді можемо пишатись. Тож наша мета показати гривню, як невід’ємну частину української історії, української культури, боротьби за Незалежність і один з найважливіших символів становлення Незалежної України", - прокоментувала цілі кампанії Наталія Бондаренко, начальник Управління інформації та громадських комунікацій Національного банку України.

Київська гривня 11-13 століття

1 гривня

2 гривні

5 гривень

10 гривень

20 гривень

50 гривень

200 гривень

500 гривень


: Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua

Рекомендовать:



Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.