Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"80% наших доходов – результат 20% нашей работы" Парето
Финансы

 


Депозиты
311 тыс. вкладчиков "Дельта Банка" смогут выбрать из 13 банков, где получить возмещение
07.05.18

З 7 травня 2018 року виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам АТ «Дельта Банк» – одного з найбільших за кількістю та обсягами вкладів банків, які були визнані неплатоспроможними, здійснюються через Автоматизовану систему виплат Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Відтепер понад 311 тисяч вкладників банку, які ще не отримали відшкодування, зможуть самостійно вибрати один з тринадцяти, підключених до системи, банків-агентів та отримати свої кошти. Загальна сума вкладів,
материалы в тему:
16.09.20
Без права на защиту: что ждет пострадавших строительных и пенсионных инвесторов "Аркады"

26.08.20
Спасти рядового застройщика и 13 000 инвесторов: история банка "Аркада" и три сценария

23.02.22
Кредиторы банков-банкротов получили в январе более 74 млн грн - ФГВФЛ

03.04.22
ВР ухвалила закон про підвищення гарантованої суми за вкладами та повне відшкодування коштів вкладникам на період воєнного стану - ФГВФО

02.09.21
Российских страховщиков хотят скрестить с НПФ: кто от этого выиграет
яка підлягає виплаті в межах 200 тис. грн і ще не була отримана вкладниками АТ «Дельта Банк», складає 524 млн грн.

Територіальне розміщення і кількість відділень банків-агентів Фонду гарантування вкладів, підключених до Автоматизованої системи виплат, значно підвищить оперативність процесу виплат гарантованого відшкодування вкладникам АТ «Дельта Банк».

Більше того, процес виплат для вкладників АТ «Дельта Банк» стає безперервним і триватиме до закінчення ліквідації банку. Вкладникам більше не потрібно надсилати до Фонду заяви на виплату коштів після закінчення терміну виплат за загальним реєстром, як це було раніше. Звертаємо увагу, що виплата відшкодування на правах спадщини, як і раніше, здійснюється лише за результатами розгляду індивідуальних письмових звернень до Фонду.

Наразі із 16,18 млрд грн – загальної гарантованої суми відшкодування вкладникам АТ «Дельта Банк», Фонд гарантування вкладів виплатив 15,66 млрд грн (96,8%). Загалом за отриманням відшкодування звернулось майже 254 тис. вкладників АТ «Дельта Банк».

 Довідково:

Пілотний проект з впровадження Автоматизованої системи виплат було розпочато у лютому 2017 року. Восени 2017 року пілотний проект було визнано успішним та розпочато промислову експлуатацію Автоматизованої системи виплат.

На сьогодні до системи підключені такі банки-агенти Фонду гарантування вкладів:ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК», ПАТ «КРЕДОБАНК», ПАТ «ПУМБ», ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК», ПАТ «ТАСКОМБАНК», ПАТ АБ «ПІВДЕННИЙ», АТ «ОЩАДБАНК», ПАТ «ІДЕЯ БАНК», ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», ПАТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ», ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» та ПАТ «МЕГАБАНК».

З допомогою Автоматизованої системи гарантоване відшкодування одночасно отримуватимуть вкладники 30 неплатоспроможних банків. Загалом через Автоматизовану систему виплат проведено вже близько 400 тис. операцій з виплати відшкодувань на суму понад 5,3 млрд грн.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.