Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Если ты хочешь, чтобы твой партнер стал твоим лучшим другом, заключи с ним лучший контракт"
Финансы

 


Депозиты
Активы "Брокбизнесбанка" выставлены на продажу по принципу один банк - один пул
04.03.19

22 березня 2019 року у системі ProZorro.Продажі відбудуться торги з реалізації пулу активів АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» стартовою ціною 256,94 млн грн (балансова вартість активів – 23 829,31 млн грн). До його складу увійшли права вимоги та інші майнові права за 493 кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання, права вимоги за 204 кредитними договорами, що укладені з фізичними особами і забезпечені іпотекою. Також до пулу ввійшли права вимоги на основні засоби, нерухоме майно, дебіторська заборгованість та майнові прав за дебіторською заборгованістю.

Даний Лот №:F10GL41929
материалы в тему:
23.02.22
Кредиторы банков-банкротов получили в январе более 74 млн грн - ФГВФЛ

22.02.22
Фонд гарантирования вкладов предупредил украинцев о новом виде мошенничества

03.04.22
ВР ухвалила закон про підвищення гарантованої суми за вкладами та повне відшкодування коштів вкладникам на період воєнного стану - ФГВФО

16.09.20
Без права на защиту: что ждет пострадавших строительных и пенсионных инвесторов "Аркады"

26.08.20
Спасти рядового застройщика и 13 000 инвесторов: история банка "Аркада" и три сценария
був зібраний за принципом один банк – один пул. Спочатку активи виставлялися на індивідуальних торгах у системі ProZorro.Продажі (більшість – неодноразово), але не були викуплені. Згодом ці ж активи не були придбані у складі пулів сформованих за видами активів (кредити юридичних осіб, кредити фізичних осіб, нерухомість, основні засоби).

Торги за вказаним лотом пройдуть за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни, що буде визначена ринком, за результатами відкритого аукціону.

Ознайомитися із складом пулу, зокрема, матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть у кімнаті даних банку або у віртуальній кімнаті даних (порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням).

Докладнішу інформацію про лот із описом кредитних угод та переданого забезпечення можна подивитися у публічному паспорті активу – за посиланням. Умови участі в аукціоні на сайті ProZorro.Продажі.

Ліквідація АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» почалась 11.06.2014р. Цього року Фонд гарантування планує завершити ліквідацію. Станом на кінець лютого 2019 року вкладниками банку отримано понад 2 602,23 млн грн у межах виплати гарантованої суми відшкодування. Загальна сума акцептованих вимог кредиторів АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» перевищує 11 163,64 млн грн з яких фондом задоволено 1 012,23 млн грн. Надходження від продажу активів банку з початку ліквідації становлять 1 098,45 млн грн. Переважно – це надходження від реалізації основних засобів та прав вимог за кредитами.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.