Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Качество - это не только соответствие определенным стандартам, но и постоянное совершенствование"
Финансы

 


Депозиты
ФГВФЛ в рамках банкротства рынка "Жуляны" выставляет на продажу недвижимость в Киеве
05.03.18

У рамках процедури банкрутства ринку «Жуляни» на продаж виставляється нерухомість на вулиці Молодогвардійській, будинок 32, м.Київ.

Реалізовуватимуться готельно-офісний та торгівельно-розважальний комплекс загальною площею 18,67 тис. кв. м., групи приміщень загальною площею 236,3 кв. м., нежилий  будинок площею 1165,10 кв. м.).

Серед вказаних об’єктів є майно, яке виступає забезпеченням за кредитами виданими «Єврогазбанком». Однак, через маніпуляції, про які Фонд гарантування раніше повідомляв у своєму прес-релізі, представники банку фактично усунуті від прийняття рішень в рамках процедури банкрутства. Є всі підстави вважати, що основною метою цього є продаж майна ринку «Жуляни» за мінімально можливою ціною.

материалы в тему:
Натомість, Фонд гарантування зацікавлений у тому, щоби якнайбільша кількість потенційних покупців взяла участь у торгах. Це дасть можливість максимально підвищити ціну продажу, відповідно, підвищити і надходження до неплатоспроможного «Єврогазбанку».

Оголошення про аукціон, який відбудеться 05 квітня 2018 року, розміщене на сайті Вищого господарського суду України та Міністерства юстиції України. Пропонуємо всім зацікавленим особам подавати заявки на участь у торгах відповідно до порядку, визначеного у оголошенні.

Кінцеві строки представлення заявок на участь у торгах та сплати гарантійного внеску – 07 березня 2018 року до 16:00.

Фонд гарантування вкладів виставляє на продаж лот, до складу якого включені права вимоги за кредитами, нерухомість та основні засоби, що перебувають на балансі ПАТ «ВіЕйБі Банк».

Активи виставляються на продаж одним лотом на голландський аукціон – за один день ціну буде знижено до 20%. Торги відбудуться у системі ProZorro.Продажі 16 березня.  Стартова ціна – 125,7 млн грн.

Для реалізації пропонуються комплекс виробничих будівель та споруд загальною площею 13 694,80 кв.м. в центрі Києва на вул. Дегтярівській, 21 та основні засоби у кількості 847 од.

Крім того, до лоту включені права вимоги за виданими трьом юридичним особам кредитами, у забезпечення за якими передана нерухомість за тією ж адресою (більше 17 000 кв. м.), а також обладнання.

Всі активи об’єднані в один лот і до цього вже неодноразово виставлялися на продаж.

Аукціон відбудеться 16 березня 2018 року. Умови участі в аукціоні тут та на сайті ProZorro.Продажі.

Детальніша інформація про лот, публічні паспорти активів – за посиланням.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

19 березня у системі ProZorro.Продажі відбудеться черговий аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу вертикально інтегрованого агрохолдингу.

Активи перебувають на балансі ПАТ «Банк Форум» і на продаж виставляються із початковою ціною реалізації 21,04 млн грн. Матеріали кредитних справ та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за трьома кредитами юридичних осіб. Компанії-позичальники входять до складу вертикально інтегрованого агропромислового холдингу, що працює на ринку країни з початку 1990-х років. Земельний банк агрохолдингу становить 165 тис. га, потужність його елеваторів та зерносховищ – 380 тис. тон.

Загальна заборгованість за кредитами на початок січня цього року склала 348,83 млн грн. При цьому у заставі банку – спецтранспорт (тягачі та самоскиди), що територіально знаходиться на Тернопільщині, та фінансова порука юридичних осіб на суму 15 млн євро.

Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 21 039 206,42 грн.

Черговий, уже 13-ий аукціон відбудеться 19 березня у сиcтемі ProZorro.Продажі. Умови участі в аукціоні – тут.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність. Також для зручності потенційних інвесторів, матеріали кредитних справ доступні для вивчення у віртуальній кімнаті даних.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.

 


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.