Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Воплощайте Ваши мечты в реальность"
Финансы

 


Депозиты
ФГВФЛ выставил на торги два мегапула активов банков-банкротов
17.07.19

Фонд гарантування сформував чергові два мегапули, що включають в себе активи, які виставлялися на торги у складі 1-1,5-мільярдних пулів, але не були викуплені. Мегапули було сформовано за календарним підходом. До їх складу входять права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, що укладені з суб’єктами господарювання та фізичними особами, а також дебіторська заборгованість та нерухоме майно.

6 серпня 2019 р. відбудуться відкриті торги з продажу пулу стартовою ціною – 392,25 млн грн, що складається з активів двадцяти одного неплатоспроможного банку, а саме: АТ «Дельта Банк», АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК», ПАТ «РАДИКАЛ БАНК», ПАТ «Банк «Київська Русь», АТ «НК БАНК», ПАТ «ВіЕйБі Банк», ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК», ПАТ КБ «ЄВРОБАНК», ПАТ «Банк Камбіо», АТ "ІМЕКСБАНК", ПАТ "КБ"ІНВЕСТБАНК", ПАТ "УКРБІЗНЕСБАНК", ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», ПАТ «ВБР», ПУАТ «ФІДОБАНК», ПАТ «БГ БАНК», ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», ПАТ БАНК «ТРАСТ», ПАТ «ДІАМАНТБАНК» та ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ».

Кожен актив раніше виставлявся на торги від 2 до 21 разів. Середня прострочка по всіх кредитах -  близько 6,5 років.

Детальніша інформація про лот (UKR-2019-02) із описом кредитних угод та переданого забезпечення, умови участі в аукціоні містяться на сайті Фонду в публічному паспорті активу, а також на сайті організатора торгів:  www.ffncorp.com.

14 серпня 2019 р. відбудуться відкриті торги з продажу пулу стартовою ціною – 410,14 млн грн, що складається з активів дванадцяти неплатоспроможних банків, а саме: АТ «Банк «Фінанси та Кредит», АТ «Дельта Банк», АТ "ІМЕКСБАНК", ПАТ «ВіЕйБі Банк», ПАТ «ДІАМАНТБАНК», ПАТ «ЕНЕРГОБАНК», ПУАТ «ФІДОБАНК», ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК», ПАТ «РАДИКАЛ БАНК», ПАТ "УКРБІЗНЕСБАНК", ПАТ «Банк «Київська Русь»,  та ПАТ БАНК «ТРАСТ».

Кожен актив раніше виставлявся на торги від 2 до 19 разів. Середня прострочка по всім кредитам близько 6,4 років.

Детальніша інформація про лот (#UKR-2019-03) із описом кредитних угод та переданого забезпечення, умови участі в аукціоні містяться на сайті Фонду в публічному паспорті активу, а також на сайті організатора торгів:  www.ffncorp.com.

Організатор відкритих торгів - ТОВ  «Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн».

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулів, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.






Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.