Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Жизнь есть сумма всех принятых нами решений"
Финансы

 


Кредиты
Фонд гарантирования предлагает заемщикам банка "Аркада" воспользоваться программой реструктуризации кредитов
17.11.20

Фондом гарантування вкладів 2018 року було розроблено та затверджено програму реструктуризації заборгованості за іпотечними кредитам фізичних осіб перед банками, що перейшли під управління Фонду гарантування. Оскільки умови реструктуризації єдині для всіх банків, що ліквідуються, Фонд гарантування вкладів пропонує позичальникам банку «АРКАДА» також приєднатись до цієї програми. Звертаємо увагу, що скористатися умовами реструктуризації можуть усі фізичні особи, а також клієнти банку «АРКАДА»,
материалы в тему:
які мають заборгованість за кредитними договорами, що забезпечені іпотекою, в тому числі якщо предметом іпотеки є майнові права на нерухомість.

У разі приєднання до розробленої Фондом гарантування програми реструктуризації для позичальника змінюється черговість погашення кредитної заборгованості. Так, на період реструктуризації, у першу чергу, відбуватиметься погашення основної суми (тіла) кредиту (на противагу тому, що, зазвичай, кошти спершу йдуть на покриття відсотків за користування кредитом та, інколи, на сплату пені/штрафів), а вже потім на погашення основної частини боргу. Також процентна ставка за кредитом на період реструктуризації встановлюється на рівні 0,01% річних, а комісійна винагорода - у розмірі 1 гривні. Важливо, що одразу після укладення договору про реструктуризацію, позичальнику необхідно буде сплатити не менш, ніж 10 % від загальної суми кредитної заборгованості (тіло + нараховані проценти + нараховані комісії), розрахованої станом на дату звернення до банку за реструктуризацією. Особливою умовою програми є те, що місячний платіж без урахування процентів та комісій складатиме до 10 тисяч гривень. Більша сума щомісячного погашення або добровільне дострокове повернення коштів за кредитним договором дозволяється за згодою позичальника без будь-яких додаткових платежів.

Реструктуризація є добровільною. Крім можливості продовжити відносини з банком на більш вигідних, ніж передбачено у чинному кредитному договорі, умовах, програма реструктуризації допоможе позичальнику знизити фінансове навантаження. Також вона дає можливість позичальнику зберегти свою позитивну кредитну історію та відтермінувати продаж прав вимоги за його кредитом. Адже продаж прав вимоги за кредитними договорами позичальників, які реструктуризували свою заборгованість та обслуговують кредит відповідно до нових умов, здійснюється в останню чергу.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.