Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Победители покупают себе время за деньги, деньги можно заработать, время теряется навсегда"
Финансы

 


Кадровые перестановки
"Ощадбанк" прекращает полномочия заместителя главы правления Литвина
21.01.22

Державний Ощадбанк з 12 лютого 2022 року припиняє повноваження (звільняє) заступника голови правління Володимира Литвина. Відповідне рішення схвалене наглядовою радою держбанку 19 січня за результатами конкурсу на посаду заступника голови правління та за пропозицією/рекомендацією комітету з питань призначень і винагород.

«Розірвати укладений з ним контракт від 4 грудня 2014 року (далі - контракт) на підставі п. 5) ч. 1 ст. 41 Кодексу законів про працю України та підпункту 1) п.5.2. контракту (а також пункту 2 Додаткової угоди №1 від 3 грудня 2019 року до контракту)», - повідомляє
материалы в тему:
банк.

Литвин працював на посаді заступника голови правління Ощадбанку з 4 грудня 2014 року за контрактом. Його останнім робочим днем у банку стане 11 лютого. Замість нього Ощадбанк поки нікого не призначив на цю посаду.

Ощадбанк також призначив Євгенія Драчка-Єрмоленка з 12 лютого на посаду заступника голови правління, відповідального за операційну діяльність, терміном на 5 років. До цього призначення він з жовтня 2010 року обіймав посаду заступника голови Ощадбанку та очолював роботу підрозділів бек-офісу, інформатизації, інкасації, перерахунку та зберігання валютних цінностей, захисту інформації та валютного нагляду.

У складі правління банку Драчко-Єрмоленко відповідатиме за операційний блок та інформаційні технології. Головними його завданнями на новій посаді буде імплементація стратегії розвитку Ощадбанку на 2021-2024 роки, підвищення ефективності роботи банку завдяки оптимізації процесів і витрат, а також діджиталізація та подальше впровадження безпаперових технологій.

Євгеній Драчко-Єрмоленко має загальний стаж роботи в банківський сфері 28 років, дві вищі освіти – закінчив Київський інститут народного господарства та Інститут міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (спеціальність – економіка підприємства, міжнародне право).


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.