Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Неверных решение не бывает - мы не знаем, лучше ли та дорога, на которую мы не свернули"
Финансы

 



Президент ЛСОУ принял участие в Ukrainian Financial Forum 2017
26.09.17

Президент Ліги страхових організацій Олександр Філонюк взяв участь в щорічному Українському фінансовому форумі Ukrainian Financial Forum 2017, який проходив у Одесі 21-22 вересня 2017 р. Український фінансовий форум традиційно організовує інвестиційна група ICU. Цього року його партнерами виступили Київська школа економіки (KSE), Bloomberg, USAID та АУФТ.

Відкрили роботу Форуму керуючі партнери ICU Костянтин Стеценко та Макар Пасенюк. Президент України Петро Порошенко привітав учасників Форуму у відео-зверненні і
материалы в тему:
підкреслив, що високий попит на нові єврооблігації свідчить про зростання довіри інвесторів до України та про їхню впевненість в позитивному сценарії розвитку української економіки.

В рамках дводенної програми відбулося 20 панельних дискусій. Серед них – «Світові фінанси і їх роль у розвитку світової економіки: ЄС після Brexit, США і Китай. Наскільки стійке глобальне відновлення»; «Просування реформ в Україні – швидкість, успіхи і провали»; «Україна та її місце в світовій економіці – точки генерації проривного зростання»; «Україна, макроекономічна і фінансова ситуація, аналіз досягнень і перспектив»; «Проблемні активи і непрацюючі кредити – управління, продаж»; «Пенсійна реформа як один з головних драйверів зростання фінансового ринку України»; «Корпоративне управління та комплекс фінансового сектору»; «Інфраструктура ринків капіталів, фінансові інструменти»; «Ринок крипто-валют і крипто-цінних паперів: можливості та загрози» та ін.

Ключові спікери Форуму-лідери дискусії, економісти зі світовим ім’ям, серед яких Джонатан Девід Остри, заступник директора аналітичного департаменту МВФ; Яніс Варуфакіс, колишній міністр фінансів Греції; Маркус Брюннермаєр, професор економіки, директор Центру Бендгайма з фінансового аналізу Прінстонського університету; Олександр Данилюк, міністр фінансів України; Катерина Рожкова, заступник Голови Національного банку України; Тимур Хромаєв, голова НКЦПФР та ін.

На Форум в Одесі зібралися понад 300 представників фінансового ринку, міжнародних та українських експертів, інвесторів, представників влади, які обговорювали перспективи розвитку вітчизняної та світової економіки, хід реформ в Україні, створення умов для зростання інвестицій.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.