Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Играйте, для того чтобы выиграть, а не проиграть"
Финансы

 


Кадровые перестановки
"ПриватБанк" ожидает скорейшего рассмотрения апелляции на остановку конкурса по отбору председателя правления
16.03.21

Через самовідвід суддів, Північним апеляційним судом досі не призначено розгляд апеляції ПриватБанку на ухвалу Господарського суду м. Києва у справі № 910/2410/21 про забезпечення позову, якою ПриватБанку та Кабінету Міністрів України заборонено обрання та призначення голови правління банку.

4 березня 2021 року за результатами автоматизованого розподілу було визначено початкову колегію суддів для розгляду справи, однак вже 9 березня колегія задовольнила самовідвід. Згідно з ухвалою Північного апеляційного суду від 9
материалы в тему:
березня 2021 року підставою для самовідводу стало неврахування спеціалізації суддів при автоматичному розподілі даної справи. Тим часом оскаржувана ухвала, якою заблоковано можливість здійснення конкурсного відбору голови правління державного банку, залишається в силі, не зважаючи на відсутність фактичних підстав та правового обґрунтування.

Як повідомила прес-служба, ПриватБанк сподівається на найскоріший початок розгляду апеляції новим складом судової колегії, яка буде визначена за результатами повторного автоматизованого розподілу, оскільки затягування розгляду справи є фактором дестабілізації роботи найбільшого державного банку.

Нагадаємо, 26 лютого 2021 року ПриватБанк подав апеляцію на ухвалу Господарського суду м Києва від 24 лютого 2021 року про забезпечення позову до банку та уряду від первинної профспілкової організації працівників ПриватБанку шляхом заборони вчиняти будь-які дії з обрання та призначення голови правління ПриватБанку.

Проведення конкурсного відбору топ менеджменту державних банків є обов'язковою умовою функціонування системи корпоративного управління, зафіксованої у Стратегії розвитку державних банків та відповідних нормах законодавства.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.