Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Никогда не отказывайте другим быть успешными"
Финансы

 


События
"ПриватБанк" требует отвода судьи Вовка в деле об офшорных компаниях Суркисов на 350 млн долларов
11.08.20

АТ КБ "ПриватБанк" 10.08.2020 звернулось до Печерського районного суду міста Києва з заявою про відвід судді Вовка С.В. від розгляду цивільної справи №757/7499/17 за позовом 6 компаній-нерезидентів, пов'язаних із родиною Суркісів, про зобов'язання Банку повернути 350 млн. доларів США.

21.07.2020 одна з компаній звернулась до Печерського райсуду з заявою про визначення порядку виконання ухвали суду від 09.02.2017 про забезпечення позову, якою без розгляду справи позов був фактично задоволений по суті і зобов'язано Банк
материалы в тему:
виконати умови депозитних договорів та повернути компаніям-нерезидентам 250 млн. доларів США.

Нагадаємо, ухвала суду від 09.02.2017 не є остаточною і оскаржується Банком в касаційному порядку у Верховному Суді.

За процесуальним законом заяву про визначення порядку виконання судового рішення мав би розглядати суддя, який розглядає справу по суті, або за його відсутності інший суддя, визначений за допомогою автоматизованої системи документообігу суду.

Cуддя Вовк С.В., в порушення автоматизованого розподілу справ та не дивлячись на те, що справу №757/7499/17 розглядає інший суддя, прийняв заяву від 21.07.20 до свого провадження і призначив її до розгляду в судовому засіданні на 14.08.2020.

Через тиждень після того, як суддя Вовк С.В. незаконно прийняв заяву першої з компаній-нерезидентів до свого провадження, він, знову оминаючи систему автоматизованого розподілу справ, прийняв до розгляду спільну заяву вже інших 5 компаній-нерезидентів, в якій вони просять суд збільшити їхні нібито "немайнові" вимоги на 100 млн. доларів США.

Це є порушенням процесуального законодавства, оскільки, вимагаючи від судді Вовка С.В. зобов'язати державного виконавця списати з рахунків державного ПриватБанку майже 10 мільярдів гривень, заявники намагаються протиправно перетворити немайнову вимогу (про зобов'язання виконання договорів) на майнову – стягнення коштів.

Згідно з вимогами процесуального законодавства, заява ПАТ КБ "ПриватБанк" про відвід судді Вовка С.В. має бути розглянута іншим суддею Печерського районного суду м. Києва в строк до початку засідання, призначеного на 14.08.2020.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.