Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Не принимать решение невозможно, даже в нерешительности ваше решение"
Финансы

 


События
Суд оставил без рассмотрения иск Коломойского о признании недействительными договоров с консультантами "ПриватБанка"
20.10.21

18 жовтня Соломʼянський районний суд м. Києва залишив без розгляду позов бізнемена Ігоря Коломойського до Національного банку України, ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК», Міністерства фінансів України, Кролл Ассошіетс ЮК ЛЛП (Kroll Associates U.K. LLP), АЛІКСПАРТНЕРС СЕРВІСЕЗ ЮК ЛЛП (ALIXPARTNERS SERVICES UK LLP), Хоган Ловеллс Інтернешнл ЛЛП (Hogan Lovells International LLP), ТОВ «АСТЕРС КОНСАЛТ», ТОВ «АСТЕРС», ТОВ «АЛІКСПАРТНЕРЗ (УКРАЇНА)» про визнання недійсними договорів та припинення дій.

Як повідомила прес-служба банку, причиною для такого рішення стало те, що позивач не усунув недоліки
материалы в тему:
позовної заяви, які були встановлені судом ще в січні 2020 року.

У ПриватБанку нагадали, що Коломойський звернувся з цим позовом в грудні 2017. Позов обгрунтовано тим, що консультанти ПриватБанку та НБУ під час виконання оскаржуваних договорів нібито використовують персональні дані Коломойського без його згоди. 15.12.2017  суддєю Кізюн Л.І., яку саме за це рішення було піддано дисциплінарній відповідальності та звільнено з роботи, винесено ухвалу про забезпечення позову шляхом накладення заборони на виконання оскаржуваних договорів.

У липні 2019 року цивільну справу було передано до провадження судді Букіній О.М., яка прийшла до висновку, що позовна заява містить численні недоліки, в зв'язку з чим її необхідно залишити без руху. Зрештою у вересні 2020 позовну заяву Коломойського залишено без розгляду у відповідності до положень п. 8 ч. 1 ст. 257 ЦПК України з підстав не усунення позивачем недоліків позовної заяви, встановлених ухвалою про залишення позовної заяви без руху.

"Незважаючи на те, що адвокати Коломойського оскаржили цю ухвалу в апеляційному порядку та за ухвалою Верховного Суду справу було направлено до суду першої інстанції для продовження розгляду, ані позивач, ані його уповноважені представники не вчинили жодних дій на усунення недоліків позовної заяви. Оцінивши зазначені обставини, суд 18.10.2021 виніс ухвалу, згідно з якою позов Коломойського було повторно залишено без розгляду", - йдеться в повідомленні банку.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.