Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Без маленького риска не получишь большой прибыли"
Финансы

 


Кредиты для бизнеса
"Укрэксимбанк" предоставил первый кредит экспортеру из Черкасс в рамках сотрудничества с Экспортно-кредитным агентством
02.12.20

"Укрексімбанк" надав 2,5 млн грн фінансування ТОВ «Сентрал Фіш» (Черкаси) для забезпечення виконання зовнішньоекономічного контракту на поставку рибних консервів. Про це повідомила прес-служба державного банку.

Замовником української продукції є один з найбільших дистриб’юторів продуктів харчування в Узбекистані - компанія Garmoniya Food Trade.

Укрексімбанком надані 2,5 млн грн строком на 12 місяців для закупівлі сировини, матеріалів і тари, а також інших господарських витрат позичальника. Забезпеченням за
материалы в тему:
проєктом є страхове покриття «Експортно-кредитного агентства». Джерелом погашення кредиту стане виручка від продажу рибних консервів.

Основними видами діяльності ТОВ «Сентрал Фіш» з виробничою базою у м. Черкаси є виготовлення за повним технологічним циклом та реалізація рибних консервів. З 2010 року компанія працює на зовнішніх ринках, а з 2015 року включена до переліку підприємств України, які мають право експортувати рибну продукцію до Євросоюзу. В своїй діяльності підприємство використовує дику рибу, виловлену в Атлантичному океані, Балтійському та Чорному морях, а також прісноводних видів, яка вирощуються в українських рибних господарствах.

Кредит надано в рамках співпраці Укексімбанку з «Експортно-кредитним агентством», в рамках якої держбанк надаватиме українським експортерам до 5 млн грн на строк до 2 років, зокрема, надаватиме фінансування або гарантії проектам із просування українського експорту на зовнішні ринки. Позичальником може бути український експортер з виручкою до 300 млн грн, а згодом – іноземний покупець або банк іноземного покупця. Перевагами для експортера мають стати прискорена процедура прийняття рішення та зменшення вимог щодо забезпечення, яким зокрема може виступати страхове покриття ЕКА на суму до 85% кредиту або ліміту. ЕКА здійснюватиме страхування експортних кредитів та банківських гарантій за відібраними проектами.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.