Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"У нас есть выбор"
Финансы

 


Банки
"Укрэксимбанк" продает сеть супермаркетов "Амстор"
07.12.20

Державний Укрексімбанк пропонує для продажу великий інвестиційний лот з об’єктів роздрібної торговельної мережі. Як повідомила прес-служба банку, майно реалізується для врегулювання простроченої кредитної заборгованості ТОВ «Амстор». До лоту входять будівлі громадсько-торговельних центрів, земельні ділянки, торгове обладнання у Краматорську, Запоріжжі, Мелітополі, Кременчуку, Бердянську, Маріуполі та
материалы в тему:
Одесі.

Об’єкти можуть зацікавити інвесторів, які планують розвивати роздрібну торгівлю з широким географічним охопленням. Торговельні майданчики мережі складаються з магазинів формату «гіпер- та супермаркет», «торговий центр», Cash & Carry тощо, розраховані на обслуговування широкого кола споживачів і призначені для продажу продовольчих та непродовольчих товарів, продукції власного виробництва на фудкортах, а також проведення розважальних заходів.

Завдяки зручному розташуванню супермаркети мережі користуються значною популярністю серед населення. Торгові центри стали звичним місцем покупок для сотень тисяч споживачів, частина з яких проживають у зоні пішої доступності. Ефективність бізнесу на цих торгових площах підтверджено багаторічною присутністю якірних орендарів, серед яких відомі бренди та вітчизняні мережі з продажу ювелірних виробів, косметики, парфумерії та засобів гігієни, продовольчих продуктів, побутової техніки та електроніки.

Продаж майна відбудеться шляхом електронного аукціону в системі ProZorro.Продажі. Прийом пропозицій на участь у торгах триває до 20:00 13 грудня 2020 р.

Початкова ціна лоту становить 283 514 010 гривень.

Окремим лотом реалізується земельна ділянка в Києві на масиві Березняки.  Ділянка загальною площею понад 4 га розташована на перетині вулиці Березняківської та Дніпровської набережної. Цільовим призначенням є будівництво, експлуатація та обслуговування культурно-торговельного комплексу.

Початкова ціна лоту – 132 239 000 гривень.

Додаткова інформація про перелік та характеристики об’єктів надається за запитом. Контактна особа: Олександр, тел. (044)247-38-49, моб. (095) 285-56-30.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.