Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Перенимай зарекомендовавший себя опыт"
Финансы

 


Депозиты
Всем заемщикам "Имексбанка" необходимо платить по кредитам на счет банка в НБУ - реквизиты
15.03.19

11 березня 2019 року Південно-західним господарським судом залишено без задоволення апеляційну скаргу ТОВ «КОМПАНІЯ ДАСТІ» на рішення Господарського суду Одеської області від 15 серпня 2018 року у справі № 916/1253/15-г про визнання недійсним договору відступлення прав вимоги за кредитами, виданими АТ «ІМЕКСБАНК». Про це

материалы в тему:
href="http://www.fg.gov.ua/not-paying/liquidation/96-imexbank/41893-sudom-pidtverdzheno-shcho-iedynym-zakonnym-kredytorom-za-kredytamy-vidstuplenymy-naperedodni-tymchasovoi-administratsii-ie-at-imeksbank?bx_sender_conversion_id=122596&utm_source=newsletter&utm_medium=mail&utm_campaign=pres_reliz_fgvfo">повідомила прес-служба ФГВФО.

Таким чином, після тривалого судового розгляду, були задоволені позовні вимоги АТ «ІМЕКСБАНК» у справі № 916/1253/15-г про визнання недійсним договору відступлення на користь ТОВ «КОМПАНІЯ ДАСТІ» прав вимоги за 23 131 кредитом фізичних осіб на загальну суму на момент відступлення у понад 307,9 млн грн. Крім цього, за результатами розгляду справи ТОВ «КОМПАНІЯ ДАСТІ» зобов’язано повернути АТ «ІМЕКСБАНК» отримані оригінали кредитних договорів та всі підтверджуючі право вимоги документи.

Отже, судом підтверджено той факт, що єдиним законним кредитором за кредитними договорами, що були відступлені перед запровадженням тимчасової адміністрації на користь ТОВ «КОМПАНІЇ ДАСТІ», був та залишається АТ «ІМЕКСБАНК».

Враховуючи вищевказане, усім позичальникам АТ «ІМЕКСБАНК» сплату заборгованості за кредитом необхідно здійснювати на накопичувальний рахунок АТ «ІМЕКСБАНК», що відкритий в Національному банку України. Реквізити АТ «ІМЕКСБАНК».

Як повідомляв Фонд раніше, переуступка прав вимоги за кредитами була однією із схем виведення активів із АТ «ІМЕКСБАНК» за місяць до визнання його неплатоспроможним. Детальніше дізнатись про усі виявлені схеми виведення активів із АТ «ІМЕКСБАНК» можна тут.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.