Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Никогда, никогда, никогда не сдавайся" Черчилль
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в экспертных дебатах "Мировая цифровая трансформация: шансы для Украины и перспективы экономики 4.0"
09.12.16

8 грудня 2016 року у приміщенні Дипломатичної академії при МЗС України за ініціативи Комітету з електронних комунікацій Торгово-промислової палати України та Ради експортерів та інвесторів при МЗС України відбулись експертні дебати «Світова цифрова трансформація: шанси для України та перспективи економіки 4.0». Лігу страхових організацій України представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

материалы в тему:
За словами Олександра Філонюка, «сьогодні страховий ринок на початку шляху цифрової трансформації, який він має успішно пройти. Для страхових компаній України це означає впровадження нових інформаційних технологій та зміну організаційної культури, застосування можливостей ІТ вбудованих в бізнес-процеси компаній та інтегрованих в управлінський процес, це нові стосунки і взаємодії з іншими компаніями галузі, впровадження новітніх технологій, широке застосування електронного полісу, розширення можливостей страхових компаній через застосування цифрових технологій і постійне їх оновлення». На переконання Президента ЛСОУ велике значення в цих процесах буде мати прийняття у другому читанні і в цілому Закону України «Про страхування».

Напередодні щорічної сесії Всесвітнього економічного форуму у Давосі обговорення сучасного стану готовності IT сектору України до входження до економіки 4.0 та проведення аналізу інвестиційних, технологічних та консультативних потреб України на згаданому напрямі є актуальним.

За оцінками міжнародного експертного середовища світ наразі стоїть на порозі 4-ої технологічної революції, що буде долати лінії поділу між фізичними, цифровими та біологічними системами. Нові економічні реалії ставлять перед нашої державою нові виклики, відповіді на які потрібно знайти вже сьогодні.

Формат проведення заходу передбачав включення в інтерактивному режимі спікерів із різних країн за допомогою ПЗ Skype, а також стрім трансляцію в он-лайн на ресурсах YouTube та FaceBook. В ході засідання проведено інтерактивне голосування.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.