Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Тот, кто однажды откажется от своей мечты, никогда не сможет мечтать"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в обсуждении сотрудничества Украины и Бельгии в сфере страхования
16.04.19

15 квітня 2019 року в Київській Торгово-промисловій палаті відбулась прес-конференція, присвячена українсько-бельгійським взаєминам в морській індустрії, логістиці та страхуванні.

Організаторами заходу виступили компанія «MEDIACOMPASS» і ТПП «BeNeLux-Україна». Міжнародний морський журнал «Судноплавство» виступив офіційним медіа-партнером конференції.

В ході прес-конференції відбулось обговорення сьогодення і майбутнього україно-бельгійських відносин в морській індустрії, транспортному секторі і страхуванні, було оговорено новий етап співпраці, питання державної підтримки та
материалы в тему:
ін. Також в рамках заходу відбулась низка презентацій проектів компанії «MEDIACOMPASS», в тому числі презентація конференції зі страхування морських вантажів MCI 2019, яка буде проходити 8-9 травня поточного року в Антверпені.

Як зазначив у своєму виступі пан Люк Піссон, Антверпен з 16 століття є центром морського і вантажного страхування. Сьогодні там працюють близько 10 великих страхових компаній, що визначають тенденції в області страхування вантажів. Фактично Антверпен сьогодні є центром підвищення кваліфікації фахівців з питань страхування, саме тому організатори прийняли рішення провести конференцію в цьому місті. Крім того, 7-9 травня в Антверпені буде проходити міжнародна виставка з логістики та транспорту ANTWERP XL.

Спікери конференції: Ігор Полюдов, начальник відділу зовнішньоекономічних зв’язків Київської ТПП; Микола Сивак, виконавчий директор «MEDIA COMPASS»; Ольга Зеркалова, керівник відділу організації конференцій «MEDIA COMPASS»; г-н Люк Піссон, президент Торгово-промислової палати BeNeLux — Україна, Олександр Варваренко, генеральний директор «Shipnext», Денис Рабомізо, президент Колегії юристів з морського права України.

Участь у прес-конференції взяли понад 50 представників українських транспортних і морських компаній, страхового бізнесу, профільних організацій, установ, асоціацій та ЗМІ. Лігу страхових організацій України на заході представила директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.