Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Лучше плохо начинать, чем хорошо бездействовать"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в заседании комитета ВР по вопросам семьи и молодежной политики
07.06.18

5 червня 2018 року відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму. Відкрив засідання і привітав його учасників Голова Комітету Артур Палатний.

Згідно з порядком денним серед інших законопроектів учасники розглянули презентований народним депутатом України А.Романовою, проект Закону про внесення змін до Закону України «Про туризм» щодо удосконалення державної політики у сфері туризму, (реєстр. №8317 від 20.04.2018 р.).

Виступаючи перед учасниками засідання Голова комітету ЛСОУ з питань страхування в сфері туризму Галина Ким наголосила на необхідності підтримки розвитку туристичної галузі в Україні та акцентувала увагу на практичній стороні реалізації норм проекту щодо страхування відповідальності туроператора. Також Голова комітету ЛСОУ звернулась до учасників засідання Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму з пропозицією доопрацювати проект №8317  в частині приведення положень проекту у відповідність до законодавства у сфері страхування.

За результатами розгляду даного питання члени Комітету прийняли рішення рекомендувати Верховній Раді України прийняти його за основу та в першому читанні та доопрацювати до другого читання.

Лігу страхових організацій України на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму представили віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська та Голова комітету ЛСОУ з питань страхування в сфері туризму Галина Ким.

Нагадаємо, що у травні 2018 року Ліга страхових організацій України направила листи до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг та Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму щодо необхідності доопрацювання законопроекту №8317 від 20.04.2018 р.

У своєму листі ЛСОУ зазначає, що документ потребує доопрацювання, оскільки не містить пропозицій про внесення змін до статті 16 щодо конкретизації ризиків, приведення у відповідність до законодавства у сфері страхування термінів та уніфікації норм. При цьому, на думку ЛСОУ, існує необхідність приведення норм законопроекту у відповідність до частини шістнадцятої статті 2 Закону України «Про страхування», якою встановлено, що предметом безпосередньої діяльності страховика може бути лише страхування, перестрахування і фінансова діяльність, пов’язана з формуванням, розміщенням страхових резервів та їх управлінням тощо.






Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.