Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Ради временной прибыли я не продам будущее" Евгений Бридун
Страхование

 


Страховые объединения
Президент ЛСОУ принял участие в Форуме "Украина - страна предпринимателей"
24.10.16

21 жовтня в Києві розпочав роботу перший український бізнес-форум «Україна – країна підприємців». Відкрили роботу форуму Президент УСПП Анатолій Кінах та Голова правління ПриватБанку Олександр Дубілет.

материалы в тему:
В дискусії «Перспективи розвитку малого бізнесу в Україні: державні програми та підтримка ініціатив» виступили Голова комітету Верховної Ради України з питань податкової політики Ніна Южаніна, бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета, Директор ЄБРР в Україні Шевка Аджунер, Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк.

Лігу страхових організацій України на урочистому заході представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк. Він зазначив, що «Ліга страхових організацій України активно працює над пошуком і підтримкою нових направлень бізнесу, і сьогодні розвиток економіки в Україні свідчить про об’єктивну необхідність підтримки цих процесів інститутом страхування. «Страхування є важливим фактором стимулювання економіки, необхідним механізмом захисту для новостворених підприємств, які ще не набули достатнього виробничого потенціалу і не нагромадили власних ресурсів».

«Страхування забезпечує раціональне формування та використання коштів, призначених для здійснення соціальних програм. Це медичне страхування, пенсійне страхування, страхування життя громадян. Тому без розвитку страхового бізнесу говорити про ефективні реформи в країні неможливо», — зазначив Олександр Філонюк.

Проект «Україна – країна підприємців» передбачає проведення низки бізнес-форумів, у тому числі в регіонах, і покликаний популяризувати культуру підприємництва в Україні. Головна мета проекту — сприяти створенню нових робочих місць, показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їх ідей вже сьогодні, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

Перший бізнес-форум об’єднав більше 400 учасників. Серед запрошених на Форум спікерів – Степан Кубів, Віталій Кличко, Павло Петренко, Максим Нефьодов, народні депутати України, лідери громадських асоціацій бізнесу, представники EBRD, USAID, інших міжнародних організацій, а також успішні українські бізнесмени, експерти з питань розвитку бізнесу та бізнес-тренери.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.