Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Сегодняшний день уникален и никогда не вернется"
Страхование

 


Автострахование
Тариф на "Зелену карту" для легковиків зменшено вдвічі - МТСБУ
12.03.22

Моторне (транспортне) страхове бюро України та страховики ОСЦПВ продовжують працювати в умовах військового стану, повідомляє прес-служба МТСБУ. 24 лютого 2022 року розділило життя кожного українця на «до та після початку війни». Багато хто з страховиків взяв до рук зброю, щоб захищати Україну.

МТСБУ дякує кожному, хто захищає Україну із зброєю в руках, в лавах волонтерів чи сумлінно виконуючи свою роботу з надання страхового захисту нашим громадянам.

МТСБУ робить все можливе, щоби страховики ОСЦПВ мали змогу продовжувати безперебійну діяльність навіть за умов військового часу,
материалы в тему:
незважаючи на те, що значна частина співробітників Бюро знаходиться в евакуації в різних місцях України та Європи.

1. Централізована база даних МТСБУ функціонує у звичайному режимі, тож є можливість перевірити наявність та чинність договору ОСЦПВ.

2. Працюють сервіси "електронний поліс" та "електронний європротокол".

3. Страховики-повні члени МТСБУ (ті компанії, що мають право укладати договори міжнародного страхування «Зелена картка») зробили більш доступним страховий захист наших громадян, які прямують за кордон на авто:

· Встановлено спеціальні тарифи за договорами міжнародного страхування «Зелена картка» для легкових автомобілів (тип А) зі строком дії 15 та 30 днів, у розмірі 50% від діючих розмірів (у гривні).

· За умови відсутності паперових бланків «Зеленої картки» договори можуть оформлюватись у чорно-білих копіях або шляхом генерування pdf-файлів.

· Іноземні перестраховики підтвердили, що договори перестрахування по «Зеленій картці» діють, тож страховий захист по «Зеленій картці» зберігається.

4. Є домовленості з значною кількістю європейських країн щодо безоплатного надання для українців прикордонного страхування або щодо покриття можливих претензій з ОСЦПВ до власників незастрахованих українських автівок. Детальна інформація про це розміщена на сайті на Facebook-сторінці Бюро.

5. Контакт-центр МТСБУ працює в обмеженому режимі (лише IVR), оскільки більшість співробітників знаходяться в евакуації. Найближчими днями сподіваємось налагодити роботу контакт-центру з інших міст України.

6. Повідомити про страховий випадок або надіслати питання можна на електронну пошту mtibu@mtibu.kiev.ua. Всі звернення будуть розглянуті, співробітники МТСБУ нададуть відповідь на кожен лист.


Фінансовий навігатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.