Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Нужно учиться на критике, но не сдаваться из-за нее"
Страхование

 


Авиастрахование
В Минифраструктуры обсудили рекомендации к тендерам по обязательному авиастрахованию гражданской авиации
21.02.19

19 лютого 2019 року Ліга страхових організацій України взяла участь у нараді, організованій Міністерством інфраструктури України з метою належного виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Кубіва С.І. від 13.11.2018 р. до листа ЛСОУ від 19.10.2018 р. щодо недопущення дискримінаційних умов при здійсненні публічних закупівель послуг з обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації.

Учасники розглянули питання прийняття Методичних рекомендацій з
материалы в тему:
розробки вимог до тендерних пропозицій учасників при закупівлі послуг з обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації.

Лігу страхових організацій України на заході представила віце-президент ЛСОУ Романа Навальківська, яка представила позицію Ліги з обговорюваного питання. Р.Навальківська нагадала, що проблематика даного питання та ситуація, що склалася у зв’язку з застосуванням стратегічними авіаційними підприємствами України дискримінаційних критеріїв, була повторно висвітлена в листі ЛСОУ до Кабінету Міністрів України від 20.12.2018 р. вих.№290/ІІІ-5. Задля вирішення питання ЛСОУ пропонує прийняти Методичні рекомендації з розробки вимог до тендерних пропозицій учасників при закупівлі послуг з обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації, в яких будуть зафіксовані критерії, що відповідно до норм законодавства України замовники послуг обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації можуть використовувати при визначенні вимог до пропозицій учасників, що скоротить витрати бюджету.

Нагадаємо, що Ліга страхових організацій України минулого року вже зверталась до Кабінету Міністрів України з проханням надати доручення Міністерству економічного розвитку та торгівлі України, Міністерству інфраструктури України, Антимонопольному комітету України, Національній комісії, що здійснює державне регулювання в сфері ринків фінансових послуг, Державній авіаційній службі України, Державній регуляторній службі України, Державній аудиторській службі України прийняти (затвердити, схвалити) Методичні рекомендації з розробки вимог до тендерних пропозицій учасників при закупівлі послуг з обов’язкового авіаційного страхування цивільної авіації. За результатами наради, проведеної в Мінекономіки, було вирішено, що Методичні рекомендації можуть бути затверджені спільним наказом Мінінфраструктури, яке здійснює формування та реалізацію державної політики у сфері авіаційного транспорту та використання повітряного простору України, та Нацкомфінпослуг, яка здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.