Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Мы только тогда станем успешными, когда сконцентрируемся на том, что делаем хорошо"
Страхование

 


Интересное в страховании
Перспективы для страхового рынка: в Украине проходит неделя альтернативной энергетики "Alternative Energy Week"
15.03.17

Тиждень альтернативної енергетики «Alternative Energy Week» проходить з 13 по 16 березня 2017 року у Торгово-промисловій палаті України в Києві. Інформаційним партнером заходу стала Ліга страхових організацій України.

Alternative Energy Week – головна платформа для комунікацій та співпраці між ключовими гравцями ринку альтернативної енергетики. Протягом чотирьох днів проходитиме чотири практичні конференції, метою яких є сприяння розвитку відновлювальних джерел в Україні.

В роботі форуму взяв участь Президент
материалы в тему:
25.09.19
Мы очень щепетильно относимся ко всем финансовым услугам, которые оказываются или появляются на рынке - Рожкова

17.02.22
AXA и Credit Agricole ведут переговоры о покупке ветряной электростанции - Bloomberg

17.02.22
НБУ: принятие закона "О страховании" - важный шаг к европейским стандартам

08.02.22
НБУ в январе применил к трем банкам меры воздействия за нарушения в сфере финмониторинга и валютного законодательства

27.11.19
Несчастливая десятка: почему в Украине остаются убыточные банки
Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк, який зазначив, що в усьому світі проблеми енергонезалежності держави, реформи в сфері енергоефективності та енергетики є пріоритетними для національної безпеки країни, і Тиждень альтернативної енергетики «Alternative Energy Week» дає можливість ознайомитися з усіма сферами ринку відновлюваної енергетики, вивчити досвід Європейських партнерів та зрозуміти перспективи цього бізнесу для страхового ринку України.

13 березня роботу Alternative Energy Week розпочала найбільша в Україні конференція з біоенергетики. Цього року Bio Energy Ukraine проходить в новому форматі, що складається з двох блоків: в першій половині дня будуть презентовані кейси успішно реалізованих проектів з біоенергетики. Представники компаній представлять діючі і майбутні проекти, позначать актуальні проблеми впровадження власної електростанції та шляхи їх вирішення, визначать ключові тенденції і очікування на найближчі роки. У другій половині дня пройде воркшоп, на якому представлені кращі компанії в своїй галузі: інжинірингові та консалтингові компанії, виробники і дистриб’ютори обладнання, фінансові організації, галузеві асоціації та органи державної влади. Також, під час проведення воркшопу у презентаційній зоні є можливість ознайомитись з інноваційними ідеями українських Start-Up проектів.

14 березня присвячено конференції з сонячної енергетики. В рамках Solar Energy Ukraine українські спікери-практики розкажуть про те, як встановити сонячну електростанцію на даху приватного або багатоповерхового будинку, як вибрати професійного підрядника або як встановити електростанцію самому і як заробляти за допомогою встановленої станції.

15 березня оцінити перспективи розвитку вітроенергетичних, гідро систем та їх ефективність допоможе Конференція з вітро та гідро енергетики — Wind and Hydro Energy Ukraine. Україна має досить високий кліматичний потенціал вітрової енергії та достатній потенціал гідроенергії, який забезпечує продуктивну роботу не лише автономних вузлів живлення, але й потужних підприємств. Зростає необхідність у виявленні найперспективніших місць використання вітро- та гідроенергії, базуючись на її кліматичному потенціалі та показниках можливої утилізації.

І завершить Тиждень альтернативної енергетики конференція з альтернативної енергетики у ЖКГ та промисловості в Україні — Energy for Industry 2017.

Серед учасників конференцій — перші особи — власники, топ-менеджери і лінійні керівники лідерів ринку біоенергетики України та інших країн, серед яких Польща, Білорусія, Австрія, Швеція, Фінляндія і Нідерланди. Також активну участь у заході взяли представники банківського та небанківського фінансових секторів. Лігу страхових організацій України представили Президент організації Олександр Філонюк та директор департаменту інформаційної політики ЛСОУ Ірина Денисова.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.