Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Все что живо – растет, переставая развиваться, организм умирает"
Страхование

 


В Украине
ХV Международная Карпатская страховая конференция завершает свою работу
15.02.19

XV Міжнародна Карпатська страхова конференція, що проходить 13-16 лютого 2019 року, завершує свою роботу. Організаторами конференції традиційно виступають Ліга страхових організацій України та Центр бізнес-стратегій «Перспектива».

15 лютого, другий день роботи, розпочала конференція «Законодавчі ініціативи, нагляд та регулювання фінансового ринку України». Учасники  розглянули питання щодо стану, проблем та перспектив українського страхування, планів регуляторів та очікування страхового ринку, проаналізували проблеми на шляху до стабільного фінансового ринку та ін. Модератором
материалы в тему:
виступив Член Нацкомфінпослуг Олександр Залєтов. Спікерами – Віталій Нечипоренко, Директор Центру бізнес-стратегій «Перспектива»; Оксана Параскева, Проектний менеджер, Зовнішній проектний офіс «Підтримка реформ у фінансовому секторі» за підтримки ЕБРР; Олександр Бабенко, Генеральний директор Об’єднання «Ядерний страховий пул»; Романа Навальківська, Віце-президент ЛСОУ; Антон Кіяшко, Генеральний директор СК «Нафтагазстрах»; Василь Попович, Головний оториноларинголог МОЗ України; Тетяна Мосійчук, Перший заступник Голови Правління СК «УПСК»; Дмитро Олексієнко, Голова Громадської ради при Державній фіскальній службі України.

Продовжить роботу конференція «Страхування в процесах трансформацій: компаній і технологій». Учасники розглянуть питання чи спрацює в українському страхуванні закон переходу кількості в якість, динаміка і значення моторного страхування у ході реформи, перспективи та основні аспекти діджиталізації бізнесу страхової компанії. «Вже зараз розвиток технологій змінює концепцію страхового бізнесу – змінюються комунікації з колегами та клієнтами, пришвидшується процес прийняття рішень, зростають вимоги до безпеки обробки даних та обміну інформацією», — зазначив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк.

Нагадаємо, що 14 лютого роботу конференції відкрила дискусія «Зміни та тенденції на міжнародних і національних фінансових ринках». Учасники обговорили тренди глобальних ринків капіталу та динаміку світової економіки, заслухали порівняльні оцінки висновків провідних експертів щодо ситуації в світовій економіці та їх вплив на національні економіки, ознайомились з урядовими  сценаріями розвитку макроекономіки до 2020 р. Друга конференція першого дня роботи — «Україна та світ: розрахунки, очікування та рекомендації» розглянула міжнародний досвід країн-учасниць конференції.

Карпатська страхова конференція – значна подія, що дозволяє професійно та об’єктивно обговорити стан страхування в України, в тому числі у співставленні до світових ринків, визначити основні проблеми, що впливають на нього, окреслити прогнози подальшого розвитку. На думку учасників Конференції, тематика та рівень спікерів заходу ще раз підтверджуюсь високий рівень, професіоналізм та актуальність щорічних зимових зустрічей на Міжнародній Карпатській страховій конференції.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.