Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Ради временной прибыли я не продам будущее" Евгений Бридун
Страхование

 


Конференция
ЛСОУ приняла участие во второй международной конференции "Зоны свободной торговли: возможности и вызовы для Украины и партнеров"
05.12.16

1-2 грудня 2016 року за ініціативи Торгово-промислової палати України в конгрес-холі Chamber Plaza під патронатом Національного форуму з підтримки експорту відбулася друга міжнародна конференція «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України та партнерів».

Олександр Філонюк, Президент Ліги страхових організацій України виступив модератором панельної дискусії «Які новації готують державні, приватні та міжнародні фінансово-банківські інституції українським експортерам та бізнесу у 2017р.».

материалы в тему:
13.08.15
Тон на страховом рынке задают страховщики, которым доверяют клиенты

31.01.22
В Украине в 2021 году появилось почти 34 тысячи новых компаний - Опендатабот

25.10.21
Розничный товарооборот вырос в январе-сентябре 2021 года на 12,3% - Госстат

08.10.21
В Верховной Раде зарегистрирован законопроект о защите потребителей для безопасных покупок в интернете

05.10.21
Вице-президент ЛСОУ переизбрана заместителем председателя Общественного совета при Госфинмониторинге
Ліга страхових організацій України постійно бере актину участь у проектах ТПП України. В ході фінансово-банківської панельної дискусії, участь в якій взяли представники Мінфіну та експерти міжнародних інституцій, було розглянуто питання залучення можливостей страхової галузі, лібералізації валютного ринку, доступу до новітніх механізмів та інструментів торговельного фінансування, налагодження міжнародного співробітництва між клієнтами різних країн, а також обговорено останні зміни у грошово-кредитній політиці та програму розвитку фінансового сектора.

Участь у панельній дискусії взяли Шевкі Аджунер, директор ЄБРР в Україні; Жан-Жак Соулакроуп, радник з інвестицій, Європейський інвестиційний банк; Євген Гребенюк, представник Світового Банку; Михайло Непран, перший віце-президент ТПП України; Євгеній Бородін, начальник центру середнього та малого бізнесу, АТ «УкрСиббанк»; Борис Соболєв, головний радник голови правління АТ «Укрексімбанк»; Валентина Балабанова, Радник Президента ICC Ukraine, голова німецько-українського антикорупційного альянсу та Анна Винниченко, партнер Юридичної фірми «WinnerLex».

Мета Другої міжнародної торгово-промислової конференції «Зони вільної торгівлі: можливості та виклики для України та партнерів» — комплексне обговорення положення чинних і потенційних угод України про вільну торгівлю, а саме з державами ЄС і СНД, Канадою, оскільки майже 70% торгівлі припадає саме на ці країни. Також перспективним напрямом співробітництва є ГУАМ (створення так званого нового Шовкового шляху до країн Центральної Азії та Китаю, Транскаспійського коридору, (ТРАСЕКА).

На Конференції обговорили положення чинних угод України про вільну торгівлю, а також стан змін в економічній, митно-фіскальній, промисловій та інвестиційній сферах, питання інформаційної підтримки експорту, розвитку індустріальних парків і запровадження механізму державно-приватного партнерства.

Цьогорічна Конференція об’єднала понад 500 експортерів із усіх куточків України, представників вищих органів влади, зарубіжних торгово-промислових палат, іноземного бізнесу, дипломатичних місій, інвестиційних інституцій, провідних експертів у сфері фінансової, інвестиційної діяльності, фінансово-банківських установ, а також іноземні делегації країн, із якими Україна має угоди про вільну торгівлю. Загалом за два дні роботи конференції своїм досвідом і баченням взаємодії в рамках зон вільної торгівлі поділились понад 90 українських та іноземних спікерів.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.