Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Богат тот, кто доволен тем, что у него есть"
Финансы

 


Банки
"Укрэксимбанк" внедряет сервис отслеживания платежей SWIFT GPI
09.12.21

Державний Укрексімбанк успішно завершив тестування та запроваджує в експлуатацію технологію SWIFT GPI (Global Payment Innovation). Новий сервіс надає можливість відстежувати шлях проходження міжнародних платежів в реальному часі, отримувати дані щодо комісій, а також бачити проміжний та фінальний статус платежу. Важливим також є суттєве збільшення швидкості здійснення транзакцій. За даними SWIFT, в середньому 50% платежів SWIFT GPI досягають кінцевих отримувачів за тридцять хвилин, 75% протягом шести годин та майже 100% упродовж 24 годин.

«Для кожної компанії, яка динамічно займається
материалы в тему:
міжнародним бізнесом, важливою перевагою взаємодії з контрагентами є швидкість проходження платежів та здатність оперативно дізнаватися тривалість їх проведення, час зарахування коштів отримувачу та розмір комісій банків-кореспондентів в усьому ланцюжку проходження платежу. Зараз інформація про трасу платежу доступна менеджерам в автоматизованій банківській системі, а вже незабаром така можливість буде надана й безпосередньо нашим клієнтам», – зазначив відповідальний за напрям Операцій та Інформаційних Технологій член Правління Укрексімбанку Олександр Муравіцкий.

Повноправні учасники екосистеми SWIFT GPI, яким також став Укрексімбанк, завдяки вимогам використання унікального коду платежу можуть отримувати дані від усіх банків – членів SWIFT. Впровадження нової технології створює для банку також можливості з оперативного відкликання/призупинення платежів, спрощення практики розслідувань, оптимізації маршруту тощо.

Опцію перегляду траси платежу SWIFT GPI невдовзі буде додано до системи дистанційного обслуговування iFOBS. Також в банку реалізуються проєкти автоматизації перевірок валідності банківських реквізитів, маршрутизації міжнародних платежів та процесів валютного контролю, що комплексно в першому півріччі наступного року значно прискорить час обробки платежів.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.