Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Богат тот, кто доволен тем, что у него есть"
Финансы

 


Кредит на авто
В октябре «Кредобанк» выдал автокредитов почти на 43 млн. грн
13.11.14

У жовтні 2014 року, незважаючи на істотне скорочення продажів на автомобільному ринку, «Кредобанк» видав кредитів на придбання автомобілів фізичним особам на загальну суму понад 42,6 мільйона гривень. Цей обсяг виданих за місяць кредитів став рекордним за останні 3 роки з моменту виділення автокредитування як окремого напрямку бізнесу банку.

Протягом жовтня банком було видано 256 кредитів на придбання транспортних засобів. За підсумками місяця ринкова частка банку на українському ринку автокредитування досягла 36%, що
материалы в тему:
12.07.21
Потребительские кредиты не для всех: как повлияет на банки решение НБУ

03.04.22
ВР ухвалила закон про підвищення гарантованої суми за вкладами та повне відшкодування коштів вкладникам на період воєнного стану - ФГВФО

19.10.21
Украинские кредитные союзы в ожидании законодательных изменений

05.01.21
Новые правила для микрокредитов: что изменилось с 1 января 2021 года

12.03.22
"ПриватБанк" запровадив кредитні канікули для власників кредитних карток до 1 червня
закріпило лідерство «Кредобанку» серед банків, які надають автокредити.

Досягненню високих результатів сприяли спільні акційні кредитні програми із провідними автовиробниками та автодилерами України, а також незмінність діючої в банку політики з видачі автокредитів, що поєднує привабливі умови для позичальників та виважене управління кредитним ризиком. В цілому з січня 2012 року, коли автокредитування було виділено в окремий напрямок бізнесу, «Кредобанк» видав 8648 кредитів на придбання транспортних засобів фізичними особами, а їх загальна сума перевищила 986 млн. грн.

«Кредобанку» вдалося досягти лідерства в автокредитуванні фактично всупереч тенденціям ринку – адже порівняно з 2012 роком кількість проданих нових автомобілів зменшилась в 4 рази, а в грошовому обсязі ринок зменшився втричі, – говорить директор департаменту автокредитування ПАТ «Кредобанк» Олександр Кушлик. – Незважаючи на це, банк не лише не скоротив обсяги обсяги кредитування, а й істотно збільшив частку на цьому ринку – з 9% у січні до близько 36% у жовтні, причому всі кредити видаються з дотриманням запланованих рівнів кредитного ризику та із забезпеченням адекватних показників доходності».

«Кредобанк» пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою, а також включити в суму кредиту початкові витрати, зокрема, одноразову комісію та платежі за договорами страхування. «Кредобанк» також пропонує кредитні продукти для придбання фізичними особами автомобілів з пробігом та планує істотно урізноманітнити їх найближчим часом. З квітня 2014 року «Кредобанк» утримує лідерство на ринку автокредитування України.

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. «Кредобанк» є одним з трьох українських банків, чий кредитний рейтинг з 2006 року визначає одне з найстарших рейтингових агентств світу – Standard & Poor’s. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2013 році «Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією тижневика «Контракти», а також до топ-20 найнадійніших банків України в рейтингу журналу «Кореспондент» та до першої двадцятки «найелектронніших» банків України за версією «Інвестгазети». У вересні 2014 року «Кредобанк» потрапив до ТОП-5 рейтингу надійності депозитів українських банків від агентства «Стандарт-рейтинг», яке раніше підтвердило «Кредобанку» найвищий рейтинг депозитів – ua.1 за шкалою агентства, оновило короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 та підтвердило кредитний рейтинг банку за національною шкалою на рівні uaAA.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.