Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Мы все время должны думать о целях, не подвергая их сомнению"
Финансы

 


Социальная деятельность
"Кредобанк" стал генеральным партнером ІV международного фестиваля "Музыка в старом Львове"
14.08.17

«Кредобанк» втретє виступив генеральним партнером міжнародного фестивалю «Музика у старому Львові» , який відбувається з 13 до 29 серпня та проходить у партнерстві із фестивалем «Музика у старому Кракові», який є важливою подією у сфері культурної співпраці України та Польщі.

Протягом двох тижнів фестивалю львів’ян та гостей міста очікує насичена концертна програма за участі виконавців з різних міст України та Польщі, а також – з Північної Ірландії та США. Фестивальні події відбуватимуться паралельно з 42-м святом музики
материалы в тему:
в Кракові, куди завітають українські колективи і солісти.

Особливістю фестивалю «Музика у старому Львові» є те, що концерти виходять за межі традиційної сцени та відбуваються в храмах, пам'ятних та історичних місцях. Серед цьогорічних локацій – Римо-католицька катедра, Палац Потоцьких, музей Пінзеля та інші знакові місця королівського Львова. Відкриття фестивалю відбудеться у храмі св. апостолів Петра і Павла за участі вокального ансамблю Collegium Zelenski, хору Krolewski Rorantystі (Краків), камерного хору «Глорія» (Львів) та органістки Олени Мацелюх. Диригуватиме на відкритті Станіслав Галонський, засновник краківського фестивалю та багаторічний партнер львівських музикантів.

Однією з найяскравіших подій фестивалю стане концерт 29 серпня за участі старовинного Белфастського філармонічного хору з Північної Ірландії. Також на гостей концертів у Львові та Кракові очікують вечори європейської та світової класики у виконанні знаних солістів та молодих імен. А у День Незалежності, 24 серпня, оркестр «Віртуози Львова» презентує у Кракові на закритті фестивалю програму «Геніальні європейці», до якої увійшли твори Вольфганга Амадея Моцарта та його сина Франца Ксавера – “Львівського” Моцарта, а також Антоніо Сальєрі та Максима Березовського.

Довідка:

ПАТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A., чия частка у структурі акціонерного капіталу банку складає 99,6%. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 23-х областях України та Києві. У 2017 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою - на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.