Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Если мы в порядке, в порядке и наш мир"
Финансы

 


Кредиты для бизнеса
ЕИБ и "Укрэксимбанк" предоставляют дополнительные 20 млн евро для скорейшего восстановления МСБ Украины после COVID-19
17.12.21

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), банк ЄС, надасть 20 млн євро, які доповнять вже наявний кредит з Державним експортно-імпортним банком України (Укрексімбанк). Додаткові кошти стануть доступними у місцевій валюті для українських підприємств малого та середнього бізнесу. Європейський Союз підтримує операцію за допомогою грантового внеску, що забезпечить поліпшені умови фінансування, доступного для МСБ.

Внесок ЄС є частиною більшої ініціативи Європейського Союзу – EU4Business. Ця ініціатива об’єднує програми підтримки ЄС, спрямовані на розвиток підприємств малого та середнього
материалы в тему:
18.02.22
Украина должна получить первый транш макрофинансовой помощи от Евросоюза в конце марта

15.02.22
США рассматривают вопрос о предоставлении Украине кредитных гарантий на сумму до 1 млрд долларов

15.02.22
Украинские банки выдали более 88 млрд грн кредитов по госпрограмме кредитования МСБ под 5-7-9%

11.02.22
Темпы роста кредитования в Украине могут снизиться, но будут оставаться высокими - банкиры

11.02.22
Украинские банки сталкиваются с дефицитом клиентов
бізнесу, а також поліпшення умов для ведення бізнесу в регіоні Східного партнерства.

Кредит підтримує розвиток приватного сектору, зокрема відновлення МСБ після економічних наслідків пандемії COVID-19, що є однією з п’яти основних цілей Економічного та інвестиційного плану ЄС для регіону Східного партнерства в Україні. Це одна з чотирьох основних фінансових угод у регіоні Східного партнерства, які поєднують кредити ЄІБ і гранти ЄС загальною сумою у 171 млн євро, що були підписані на Саміті Східного партнерства у Брюсселі.

«Підприємства малого і середнього бізнесу є надзвичайно важливими для української економіки, і саме вони зазнали особливих втрат через кризу COVID-19. Збільшення можливостей доступного фінансування у національній валюті – це один із наших головних пріоритетів, особливо у часи, коли МСБ потребує потужної підтримки для подолання викликів і дефіциту ліквідності, спричиненого пандемією COVID-19. Ми вдячні Європейському Союзу за підтримку і раді подальшому розширенню нашого багаторічного партнерства з Укрексімбанком», - зазначила віце-президент ЄІБ Тереза Червінська, відповідальна за фінансові операції з Україною.

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) – це інституція довгострокового кредитування Європейського Союзу. Його власниками є держави-члени Євросоюзу. Банк надає доступ до довгострокового фінансування для розумного інвестування задля впровадження політик Європейського Союзу. Європейський інвестиційний банк працює в Україні з 2007 року. Україна є основною країною-реципієнткою інвестицій ЄІБ серед країн Східного партнерства, на неї припадає понад 60% кредитної діяльності ЄІБ у цьому регіоні. Банк фокусується на сферах соціальної та економічної інфраструктури, транспорту та зв'язку, розвитку місцевого приватного сектору, енергоефективності, інновацій та протидії кліматичним змінам. Нині ЄІБ є одним із найбільших інвесторів в Україні з портфелем кредитів та гарантій на загальну суму понад 7 млрд євро.

Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.