Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
Два года закона о валюте: что сделано и чего ждать

Только представьте, два года назад, если бы вы захотели инвестировать, скажем, в акции Apple, вам нужно было бы получать лицензию. А максимальная сумма такой операции ограничивалась 50 тыс. евро в год.

Правило успеха
"Чем раньше мы начинаем действовать, тем больше у нас шансов"
Финансы

 


Экономика
"Укрэксимбанк" профинансировал строительство завода шоковой заморозки плодовой продукции для рынков Евросоюза
06.05.21

Збільшення попиту на натуральні продукти здорового харчування у розвинутих країнах розширює експортні можливості українських підприємств-постачальників. Для створення нового виробництва у переробній сфері Укрексімбанк уклав генеральну кредитну угоду загальним розміром 3 млн євро строком на 5 років з ТОВ «АЛЬТЕ Фудз». Метою проекту є будівництво комплексу індивідуальної шокової заморозки, сортування та зберігання плодово-овочевої продукції зі встановленням спеціалізованого обладнання шведського виробництва.

«Використання
материалы в тему:
сучасної технології переробки делікатних продуктів – тунельного шокового заморожування (IQF) – найкращим чином зберігає корисні властивості свіжих ягід та овочів, їхню клітинну структуру, колір і смак, що дозволить компанії «АЛЬТЕ Фудз» створювати високоякісний преміальний продукт для експорту в ЄС.

Основними джерелами фінансування інвестиційного проекту є кошти програми Європейського інвестиційного банку в обсязі 2,5 млн євро. До виходу на проектну продуктивність виробничих потужностей позичальнику встановлено пільговий період погашення кредиту», – повідомив директор Департаменту корпоративного бізнесу приватного сектору Укрексімбанку Олександр Існюк.

Виробничий комплекс ТОВ «АЛЬТЕ Фудз» будується у с. Поліське Коростенського району Житомирської області, що обумовлено доступністю стратегічної дорожньої інфраструктури (т.з. «Варшавської траси»), а також близьким розташуванням до постачальників сировини, зокрема, ягід, які зростають на Поліссі. Для переробки підприємство здійснюватиме закупівлю дикорослої та культивованої фермерськими господарствами ягоди (полуниця, чорниця, лохина та малина). Восени технологічний цикл змінюватиметься на заморожування овочів (солодкий перець, морква та цибуля), що дозволить удвічі розширити сезон виробництва. Введення заводу в експлуатацію заплановане вже у травні 2021 року.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финансовые технологии
Экономика
Нормативно-законодательная база
Финансы
Депозиты
Кадровые перестановки
Обзор рынка
Банки
Рейтинг банков
События
Кредитные брокеры
Мошенничество
Потребительское кредитование
Акулы бизнеса
Финансовые пирамиды
Интересное в мире
Платежные системы
Пластиковые карты
Денежный перевод
Кредитные союзы

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.